Bubuk Zirconium, Zr

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Zirconium, Zr

Proses produksi: Zirconium nyerep hidrogén dina 400-800 ℃ sareng ngahasilkeun zirconium hidrida ngalangkungan séri transisi fase. Zirconium hydride diurai dina suhu luhur. Sacara umum, hidrogén tiasa dehidrogénasi dina 500 ℃ handapeun vakum 0,133 Pa, sareng hidrogén tiasa dipiceun sapisan dina 800-1000 ℃.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

COA

>> COA

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Prosés produksi: Zirconium nyerep hidrogén dina 400-800 ℃ sareng ngahasilkeun zirconium hidrida ngalangkungan séri transisi fase. Zirconium hydride diurai dina suhu luhur. Sacara umum, hidrogén tiasa dehidrogénasi dina 500 ℃ handapeun vakum 0,133 Pa, sareng hidrogén tiasa dipiceun sapisan dina 800-1000 ℃. Zirconium hydride disaring ku énergi tinggi ngagiling bola sareng déhidrogénasi pikeun ngabentuk bubuk ultrafine zirconium performa tinggi handapeun vakum sareng suhu luhur.

Kaayaan panyimpenan sareng transportasi: bubuk segel zirconium segel (bubuk zirconium anu biasa dianggo dina detonator, mangrupikeun mudah terbakar sareng ngabeledug, nalika transportasi sareng neundeun umum dina segel cai) tina metode drying bubuk zirconium: 1 handapeun panyalindungan argon dina pangeringan vakum oven drying, 2 duanana pompa mékanis ngompa hawa kana kaayaan vakum, suhu pangsaéna sakitar 55 derajat, jst Suhu parantos turun di handap 30 derajat.

Bubuk zirconium, bubuk zirconium logam
Pitunjuk Ngaran Cina : Bubuk zirconium, bubuk zirconium logam
Ngaran Inggris : Bubuk zirconium ; bubuk zirconium logam
rumus molekul : Zr beurat molekul : 91.22
CAS : 7440-67-7 RTECS : ZH7070000
Kodeu Barang Bahaya : 42005
sipat fisikokimia penampilan : Logam kulawu herang atanapi bubuk amorf warna abu. Nalika diduruk, éta ngaluarkeun lampu bodas pikeun ngabentuk zirconia.
aplikasi utama : Dipaké dina industri nuklir sareng paduan tahan korosi, lampu kilat, kembang api, sareng sajabana, ogé dianggo salaku deoxidizer metalurgi, réagen kimia, jst.
Titik lebur : 1852 titik didih : 4377
Kapadetan relatif (cai = 1) : 6.49 Kapadetan relatif (hawa = 1): panas lebur : 251.2J / g
kaleresan : Teu leyur dina cai, leyur dina asam pekat panas, asam hydrofluorat, aqua regia sareng asam sulfat pekat.
suhu stagnasi (℃) : tanaga ignition minimum : 5mJ tekanan kritis (MPa) :
Bahaya ledakan durukan
kaduruk : kaduruk Klasifikasi résiko seuneu pikeun peraturan konstruksi : kadua
titik flash (ing) (℃) : suhu autoignition (℃) : Suhu ignition (℃): teu aya data
wates explosive handap (V%) : 0.16 (g / l) wates peledak luhur (V%) : euweuh data
ciri picilakaeun : Bubuk bakal nyababkeun ledakan durukan nalika dipanaskeun, kakeunaan seuneu terbuka atanapi kakeunaan oksidator.
Pembakaran (dékomposisi) produk : zirconia stabilitas : stabilisasi
Hal pantang : Asam kuat, oksigén, kalungguhan. · Kajahatan polimér ngalawan : henteu tiasa némbongan
cara mareuman : Cai, bubuk garing, keusik.
Panyimpenan sareng transportasi · Kategori résiko : Kelas 4.2 Tulisan pembakaran spontan tanda kemasan pikeun barang picilakaeun : salapan
kategori paking :
Perhatian pikeun panyimpenan sareng transportasi : Janten dina sisi anu aman, éta sering dibaseuhan sareng dipasihan cai teu kirang ti 25% nalika disimpen sareng transportasi. Simpen dina kamar anu asik sareng berventilasi. Jauhkeun tina seuneu sareng panas. Tetep wadah disegel. Jauhkeun tina oksidan, asam sareng basa. Unloading cahaya nalika nanganan tetep ngarangkep utuh sareng nyegah kabocoran.
Bahaya toksik wates paparan : Cina MAC: 5mg / m3 Tilas Uni Soviét MAC: Teu aya standar TLV-TWA: ACGIH 5mg [Zr] / m3 USATLV — STEL : ACGIH 10mg [Zr] / m3
jalur invasi : Nyeuseup tuangeun
bahaya kaséhatan : Karacunan Zirconium teu acan dilaporkeun dina industri.
Pitulung mimiti paparan kulit : Cabut pakean anu tercemar sareng bilas ku sabun sareng cai anu ngalir.
kontak panon : Langsung buka kongkolak panon luhur sareng handap sareng bilas ku cai ngalir atanapi uyah normal. Buka dokter.
aseupan : Jauh tina adegan kana hawa seger. Buka dokter.
ingest : Inuman cai haneut anu cekap, panjurkeun utah, milari naséhat médis.
prosedur ngajaga kontrol rékayasa : Umumna henteu peryogi panyalindungan khusus, tapi kedah nyegah bahaya haseup.
· Perlindungan pernapasan : Nalika konsentrasi lebu dina hawa ngaleuwihan standar, disarankeun pikeun nganggo réspirator filter nyeuseup nyalira.
perlindungan panon : Nalika konsentrasi lebu dina hawa ngaleuwihan standar, nganggo kacamata pelindung kaamanan kimia.
jas panyalindungan : Ngagem pakean pelindung operasi umum.
Perlindungan tangan : Nganggo sarung tangan-bahan kimia
Lain :
· Tuang Tanggapan Putuskeun seuneu. Nganggo masker sareng sarung. Ngumpulkeun sareng ngadaur mulangkeunana.

COA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami