Zirconium Nitride, ZrN

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Zirconium Nitride, ZrN

digunakeun dina pembuatan wadah panas-mencét, nyaring aluminium, bismut, cadmium, timah, timah sareng salaku wadah asam panyimpenan. Alat keras komposit nano karbida semén karbida suhu luhur Bahan konduktor keramik, bahan tahan maké panas tahan, maturan penguatan dispersi, utamina dianggo dina perangkat keras, bahan bangunan, ware saniter sareng bagian-bagian logam sadidinten sanés di luhur arah aplikasi


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

Rumus molekular  ZRN
Jumlah CAS  25658-42-8
Sipat  kristal kubik konéng lampu
Kapadetan  709g / cm3
Titik lebur  2980'C
Mangpaat  digunakeun dina pembuatan wadah panas-mencét, nyaring aluminumbismuth, cadmium, timah, timah sareng salaku wadah asam panyimpenan. Alat nanocompositehard semén karbida Suhu suhu tinggi bahan conductive keramik, tahan-panas bahan tahan-tahan, bahan nguatkeun dispersi, utamina dianggo dina hardware, bahan bangunan, bahan saniter sareng bagian-bagian logam sadidinten sanés diluhur aplikasi

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Zirconium nitride NGAGUNAKAN:
Zirconium nitride ngagaduhan sipat neutron anu saé, sipat fisik termal sareng stabilitas kimia dina kaayaan suhu anu luhur, sareng titik leburna sorangan. Mangrupikeun salah sahiji sistem anu diperyogikeun ku pamilihan bahan IMF pikeun sistem fisi nuklir generasi kaopat. (Zr - N) sanyawa salaku parobihan komposisi sareng rupa-rupa struktur kristal, sapertos: dina sistem alloy Zr - N, parantos mendakan sanyawa campuran ZrN, o - Zr ₃ N ₄, c - Zr ₃ N ₄.

Aranjeunna henteu ngan ukur ngagaduhan sipat kimia anu saé, henteu ngan ukur tiasa dianggo dina simpang Josephson, lapisan diffuse, thermometer low, sareng sajabana, tapi ogé tiasa dianggo dina koil listrik terpadu 3D, transistor berbasis logam. Dina waktos anu sasarengan, sanyawa ZR-N ieu langkung saé tibatan zirconium murni dina résistansi maké, résistansi oksidasi sareng résistansi korosi, sareng sajabana, sareng ngagaduhan suhu kritis superconduktor anu luhur, janten aranjeunna tiasa janten superkonduktor anu saé pisan, kalayan nilai panggunaan anu luhur.
Zirconium nitride biasana dianggo dina lapisan pelindung réaktor nuklir bahan paduan, jet mesin rokét aerospace tina bahan paduan suhu luhur, bahan alloy misil artileri, sareng produksi minyak bumi sareng kimia ngaréduksi réaktor klorida atanapi wadah bahan tahan korosi, tapi ogé seueur dianggo dina aplikasi industri, sapertos aksésoris mobil, alat komunikasi sélulér sareng kaméra sareng produk digital sanés sapertos lapisan anti-korosi lapisan lapisan panyebaran difusi sareng lapisan hiasan sareng alat sirkuit, sareng sajabana aplikasi zirconium nitride dina bidang sanésna sapertos kieu: dumasar kana konduktivitas listrik anu hadé, éta tiasa dianggo salaku lapisan kontak listrik dina industri éléktronik; dumasar kana koefisien gesekan anu handap sareng kinerja ngageser anu saé, éta tiasa dianggo salaku lapisan komposit dina tribologi.

>> Sértipikat

COA
COA
COA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami