Zirconium Nickel Alloy, Zr-Ni

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Zirconium Nickel Alloy, Zr-Ni

Salaku jinis panyimpenan hidrogén anyar sareng bahan pembakaran, bubuk alloy Zr30Ni70 ngan ukur kadua bubuk Zr sareng seueur dianggo dina industri militér, pertambangan sareng produk éléktronik. Bubuk alloy Zr30Ni70 salaku bahan pembakaran anyar pikeun ngagentos bubuk Zr nyaéta trend pangwangunan ayeuna ,


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Salaku jinis panyimpenan hidrogén anyar sareng bahan pembakaran, bubuk alloy Zr30Ni70 ngan ukur kadua bubuk Zr sareng seueur dianggo dina industri militér, pertambangan sareng produk éléktronik. Bubuk alloy Zr30Ni70 salaku bahan pembakaran anyar pikeun ngagentos bubuk Zr nyaéta trend pangwangunan ayeuna , Kusabab seueur kagiatan bubuk zirconium murni, bahaya seuneu dina kontak sareng hawa, sareng dina prosés panyimpenan gampang buruk; Salaku bahan panyimpenan hidrogén anu hadé, alloy Zr30Ni70 gaduh panilitian sareng prospek aplikasi anu saé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami