Zirconium alloy beusi, Zr-Fe

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Zirconium alloy beusi, Zr-Fe

Zirconium iron nyaéta campuran logam beusi tina zirconium sareng beusi, silikon, aluminium sareng unsur-unsur sanés. Besi zirconium anu dianggo dina pembuatan baja nyaéta zirconium ferrosilicon, ngandung Zr15% ~ 45%, Si30% ~ 65%. Produk anu dihasilkeun ku metode aluminothermic disebat beusi zirconium sabab ngandung aluminium, ngandung Zr> 15%.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

COA

>> COA

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA

>> Data anu aya hubunganana

Paduan beusi zirconium
Zirconium iron nyaéta campuran logam beusi tina zirconium sareng beusi, silikon, aluminium sareng unsur-unsur sanés. Besi zirconium anu dianggo dina pembuatan baja nyaéta zirconium ferrosilicon, ngandung Zr15% ~ 45%, Si30% ~ 65%. Produk anu dihasilkeun ku metode aluminothermic disebat beusi zirconium sabab ngandung aluminium, ngandung Zr> 15%.
Zirconium sareng beusi ngawangun sanyawa stabil FeZr2 (45,1% ZR) kalayan titik lebur 1650. Dina 16% Zr, titik lebur eutéktik nyaéta 1330 ℃. Titik lebur eutéktik sakitar 940 ℃ dina 84% Zr.
Salaku deoksidizer sareng aditif aditif, zat beusi zirconium dianggo dina paduan suhu tinggi khusus, baja kakuatan tinggi paduan rendah, beusi kakuatan ultra tinggi sareng beusi cor, teras dianggo dina téknologi atom, pabrik penerbangan, téknologi radio sareng sajabina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami