Bubuk Hidrida Zirconium, ZrH2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Hidrida Zirconium, ZrH2

Zirconium dianggo sacara industri pikeun kembang api, fluks sareng agén kontak. Hal ieu dianggo salaku agen turunna dina réaktor nuklir Dina tabung vakum, getters ogé dianggo dina segel logam-keramik. Agén pangirangan anu kuat, agén foaming, aditif karbida karsida sareng metalurgi bubuk


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

Rumus molekular -  H2zr
Jumlah CAS  7704-99-6
Sipat  bubuk hideung abu
Titik lebur  700 "C
Kapadetan  5. 47 g / cm3
Lintasan  Zirconium dianggo sacara industri pikeun kembang api, fluks sareng agén kontak. Éta digunakeun salaku agén turun tumurun dina réaktor nuklir Dina tabung vakum, getér ogé dianggo dina segel logam-keramik. Agén pangirangan anu kuat, agén foaming, aditif semen karbida sareng metalurgi bubuk

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Pasipatan zirconium hydride
Nami Inggris: zirconium hydride / zirconium dihydride
EINECS 231-727-3
beurat molekul ZrH2
beurat molekul 93,24
zirconium hydride kimia ZrH2, kapadetan 5.6g / cm3, disiapkeun dina cara anu sami sareng titanium hidrida, suhu hidrogénasi biasana 900 nyaéta bubuk stabil anu stabil pikeun hawa sareng cai dina kaayaan normal. Ieu tiasa telenges ku réaksi antioksidan sareng asam, tiasa lancar dina pembakaran ignition, dina 300 mimiti rusak dina vakum, dina 500-700 penampilan dekomposisi zirconium hidridaida nyaéta logam, bubuk hideung dihasilkeun panas 124 kj / mol, sareng konduktivitas listrik antara logam sareng semikonduktor, 10-3 nalika tekanan 1,33 pa 400 sékrési hidrogén pikeun logam sareng asam lemah kana cai, dina kaayaan normal henteu réaksi, leyur dina 1% ~ 5% asam hidrofluorat di dinya tiasa réaksi telenges sareng oksidan sareng asam janten hurung, ngaduruk Tujuan zirconium hidrida
Zirconium hydride digunakeun pikeun fluks kembang api sareng agén kontak dina industri, dianggo dina réaktor nuklir salaku moderator, getter dina tabung vakum, ogé dianggo dina logam - segel keramik hidrogénasi titanium sareng zirconium hidrida industri ngagaduhan seueur generasi sareng pasokan, tapi éta utamina dianggo pikeun kaperluan militér zirconium hidrida salaku réduktansi anu kuat anu dianggo salaku aditif pikeun nyiapkeun ferroalloy deoxidizer sareng desulphurizer dicampurkeun sareng kalsium karbida sareng nitrida, tiasa dijantenkeun palapis logam sabab tiasa nyusupkeun keramik, milari logam - pengikat keramik, dipaké pikeun tabung vakum sareng komponén keramik Salaku tambahan, éta digunakeun salaku neutron réduktor sareng bahan sanésna pembangkit listrik tenaga nuklir, getter pikeun tabung vakum, bubu seuneu sareng fluks, sareng sajabana conto aplikasina sapertos kieu:

1) Persiapan sajenis palapis résistansi hidrogén hidrési zirconium hidrida.
2) persiapan bubuk semprot, kalebet bubuk aluminium bubuk zirconium hidrida sareng bubuk boron karbida.
3) nyiapkeun témpél pérak layar toél.

>> Spésifikasi

COA
COA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami