Bubuk Karbida Zirconium, ZrC

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Karbida Zirconium, ZrC

digunakeun dina persiapan kinerja tinggi lapangan berteknologi tinggi sapertos kinerja karbida semén karbida, aerospace, énergi atom, tekstiléléktronika, palapis, pilem atos sareng otomatisasi metalurgi. Materi fungsional karbonomposit anyar tiasa ningkatkeun suhu korosi résistansi produk na, teu karasa luhur maténi lebur anu luhur sareng matéal réfraksi suhu anu luhur, mesin rokét dianggo salaku matéals propellantraw padet Kauntungannanaxin: panggunaan prosés peleburan logam murni, prosés non-redoks kokotor, eusi oksigén low


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

Rumus molekular Zrc
Kodeu CAS  12070-14-3
Sipat  powde hideung kulawu
Titik lebur  3540. C
Kapadetan  6. 78g / cm3. -
Mangpaat  digunakeun dina persiapan kinerja tinggi lapangan berteknologi tinggi sapertos kinerja karbida semén karbida, aerospace, énergi atom, tekstiléléktronika, palapis, pilem atos sareng otomatisasi metalurgi. Materi fungsional karbonomposit anyar tiasa ningkatkeun korosi résistansi suhu tinggi pikeun produk na, teu karasa luhur maténi lebur anu luhur sareng matéal réfraksi suhu luhur, mesin rokét dianggo salaku matéals propellantraw padet
Kaunggulan Haixin  panggunaan prosés peleburan logam murni, pangotor low-prosés redoks, kadar oksigén rendah

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA
COA

>> Data anu aya hubunganana

Ngaran Inggris: Zirconium Carbide
CAS henteu. : 12070-14-3
EINECS No. : 235-125-1
Formula molekular: ZrC
Beurat molekul: 103.2347
Kapadetan 6,73
Keramik karbida Zirconium. Rumus kimia nyaéta ZrC, kulawu, kisi kubik anu dipuseurkeun ku raray. Titik lebur nyaéta 3540 ℃, kapadetan téoritis nyaéta 6.66g / cm3, koefisien ékspansi termal nyaéta 6,7 ​​× 10-6C-1, microhardness nyaéta 2600kg / mm2, résistansi anu 57 ~ 75 · cm, suhu oksidasi sengit nyaéta 1100 ~ 1400 ℃. Teu leyur dina asam hidroklorat, tapi leyur dina asam nitrat. Bubuk umumna dilakukeun ku ngirangan
ZrO2 ku karbon, teras saatos nyetak, sinter sareng keramik. Éta tiasa dianggo salaku éléktroda, wadah réfraktif sareng bahan émisi éléktron katoda.
Sipat kimia
Kristal kubik abu poék kalayan hérang logam, rapuh. Titik lebur nyaéta 3540 ℃. Titik golak 5100. Dénsitas anu jelas nyaéta 6.70g / cm3. Mohs karasa 8 ~ 9. Teu leyur dina cai tiis sareng asam hidroklorat. Bisa leyur dina asam hidrofoforat anu ngandung asam nitrat atanapi hidrogén péroxida sareng asam sulfat pekat panas. Zirconium tetrachloride diwangun ku réaksi ku gas klorin dina suhu luhur. Dina 700 ℃, zirconia dihasilkeun ku durukan dina hawa sareng henteu bereaksi ku cai.
Fitur utama:
Kasucian luhur, ukuran partikel leutik, distribusi seragam, luas permukaan spésipik ageung, kagiatan permukaan luhur, kapadetan rendah, résistansi suhu luhur, résistansi oksidasi, kakuatan tinggi, karasa luhur, konduktivitas termal anu saé.
Maké utama:
Zirconium karbida anu dianggo dina serat: béda bubuk bubuk zirconium karbida karbida sareng cara nambihan sipat nyerep infra merah tina serat, nalika kandungan karbida zirconium sareng silikon karbida karbida nyaéta 4% (beurat), caket sipat nyerep infra merah tina serat Pangalusna, tambahkeun zirconium karbida sareng silikon karbida dina cangkang serat caket pangaruh nyerep infra merah langkung saé pikeun nambihan dina

pangaruh lapisan inti;
2 zirconium karbida dilarapkeun dina insulasi termal anyar sareng suhu ngatur tékstil: zirconium karbida ngagaduhan ciri panyerepan épisién cahaya anu katingali, ngagambarkeun sinar infra merah, nalika nyerep énergi gelombang pondok 2 m handapeun 95% sinar panonpoé, ngaliwatan konvérsi panas , énergi tiasa disimpen dina matéri, éta ogé ngagaduhan ciri réfléksi langkung ti 2 m panjang gelombang infra merah. Zirconium tiasa dianggo dina jinis anyar pelestarian panas sareng tékstil anu ngatur suhu.
Zirconium karbida digunakeun dina alloy heuras, bubuk metalurgi, kasar, sareng sajabana Zirconium karbida mangrupikeun titik lebur anu penting, kakuatan tinggi sareng tahan korosi tina bahan struktural suhu luhur. Karakteristikna anu saé ngajantenkeunna ngagaduhan ruang aplikasi anu hébat dina karbida semén. Éta tiasa ningkatkeun kakuatan sareng tahan korosi tina alloy heuras.

4. Zirconium karbida tiasa dianggo dina palapis salaku palapis tahan suhu luhur pikeun ningkatkeun sipat permukaan bahan;
5. Zirconium karbida (ZRC) modifier bahan fungsional komposit karbon-karbon: modifikasi serat karbon tiasa pisan ningkatkeun kakuatan serat karbon. Ningkatkeun résistansi kacapean serat karbon, ningkatkeun résistansi maké sareng résistansi suhu luhur.
Pangaruh modifikasi bahan serat karbon aerospace jelas pisan.

>> Spésifikasi

COA
COA
COA
COA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami