Zirconium Aluminium Alloy, Zr-Al

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Zirconium Aluminium Alloy, Zr-Al

Istilah umum pikeun persiapan atanapi alat anu sacara efektif nyerep molekul gas tangtu, dianggo pikeun kéngingkeun atanapi ngajaga vakum, sareng nyucikeun gas.
Ngaran Cina: bubuk aloi aluminium zirconium, zirconium aluminium 16 geter Entong disebatna: Agén degassing
Pamakéan: Dipaké pikeun kéngingkeun sareng ngajaga vakum, jsb


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

COA

>> COA

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Istilah umum pikeun persiapan atanapi alat anu sacara efektif nyerep molekul gas tangtu,

dipaké pikeun kéngingkeun atanapi ngajaga vakum, sareng nyucikeun gas.
Ngaran Cina: bubuk aloi aluminium zirconium, zirconium aluminium 16 getter
Entong nelepon: Agén degassing
Pamakéan: Dipaké pikeun kéngingkeun sareng ngajaga vakum, jsb
Kedah dianggo: produksi alat vakum listrik sareng rékayasa mékanika anu sanés
Widang aplikasi
Peran utami
Bubuk aloi aluminium zirconium seueur dianggo dina alat éléktronik vakum, anu nyiptakeun lingkungan kerja anu saé pikeun alat-alat, nyaimbangkeun parameter ciri alat-alatna, sareng ngagaduhan pangaruh penting dina kinerja sareng umur jasa alat-alat:
(1) Dina waktos anu pondok pikeun ningkatkeun tingkat vakum alat vakum (dappa di luhur), dina alat saatos knalpot sealing dipareuman sareng prosés sepuh pikeun ngaleungitkeun résidu sareng gas anu dikaluarkeun deui, kondusif pikeun nyingkat waktos knalpot;
(2) Ngajaga gelar vakum tinangtu nalika disimpen sareng dioperasikeun alat;
(3) Alat nyerep dina ngamimitian sareng damel anu teu normal tina ujug-ujug ngaluarkeun getih, sacara efektif ngajaga katoda sareng elemen sénsitip sanés.

Geter sanés evapotranspirasi
Zirconium - bubuk alloy aluminium mangrupikeun jenis anu henteu - émpapotranspirasi didamel tina bahan inspirasional kalayan suhu évaporasi anu luhur. Getter ieu henteu meryogikeun evapotranspirasi, tapi kedah diaktipkeun sateuacan ngagaduhan sipat inspiratif. Aktipikasi ngandung hartos yén getter leres dipanaskeun sahingga ngagaduhan kapasitas inspirasional anu kuat.
Nalika diaktipkeun, gas anu dipancarkeun ku getter boh dievakuasi ku pompa vakum atanapi diseupan jauh ku geter evapotranspirasi. Geter sanés evapotranspirasi anu diaktipkeun tiasa diarepkeun dina jumlah anu seueur dina suhu operasi. Geter sanés evapotranspirasi nyerep gas tabung dina bentuk nyerep permukaan gas sareng difusi gas kana getér. Geter sanés evapotranspirasi anu biasa dianggo bahan getér nyaéta: titanium, zirconium, tantalum, thorium sareng sajabana, zirconium as getter utama dipaké paling. Kayaning zirconium aluminium 16 getter jeung sajabana.
Widang aplikasi Zirconium aluminium alloy bubuk téknologi ekonomis, saderhana, efektif sareng awét pikeun kéngingkeun suasana vakum anu hadé di jero tabung. Éta maénkeun peran penting dina pamekaran sareng produksi alat-alat vakum listrik kalayan umur panjang, reliabilitas anu luhur sareng kinerja anu saé.
Éta henteu ngan ukur seueur dianggo dina alat éléktronik vakum, sapertos panguat panarimaan, tabung listrik, tabung gambar TV hideung bodas atanapi warna, tabung osiloskop, tabung kaméra, tabung gelombang perjalanan, lampu neon sareng lampu debit tekanan tinggi, sareng sajabana. tapi ogé panerapan pembuatan katoda lampu, réaktor nuklir, alat fusi nuklir anu dikawasa, laser gas, pemurnian gas langka, vakum tinggi, jst.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami