bunuh diri vanadium, VSi2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

bunuh diri vanadium, VSi2

Kristal prismatik kristal. Kapadetan relatifna 4,42. Teu leyur dina cai col sareng cai Panas, leyur dina asam hidrofluorat, leyur dina étanol, éter sareng asam. Cara: numutkeun pertandingan Babandingan vanadium pentoxide kana silikon diréaksikeun dina 1200 ℃, atanapi bakal saimbang sareng logam Vanadium tiasa diala ku réaksi vanadium sareng silikon dina suhu luhur.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Spésifikasi

COA

>> Data anu aya hubunganana

Formula kimia VSi2. beurat molekul 107.11。 Logam kristal prismatik. Kapadetan relatifna 4,42. Teu leyur dina cai tiis sareng cai Panas, leyur dina asam hidrofluorat, leyur dina étanol, éter sareng asam. Cara: numutkeun pertandingan Babandingan vanadium pentoxide kana silikonat dina 1200 ℃, atanapi bakal saimbang sareng logam Vanadium tiasa diala ku réaksi vanadium sareng silikon dina suhu luhur. Aplikasi: dianggo pikeun résistansi asam sareng tahan seuneu
Élmu Bahan.

1. Persiapan pilem ipis séladium vanadium. Silisida lapisan ipis sareng sipat anu saé tiasa langsung disintésis ku implantasi ion logam vanadium kalayan kapadetan balok tinggi. Kalayan kanaékan kapadetan balok, fase sélidal vanadium tumbuh, sareng résistansi lambar Rs tina silisida ipis turun sacara jelas. Nalika kapadetan balok 25 μ A / cm2, RS ngahontal nilai minimum 22 ψ, anu nunjukkeun yén silisida kontinyu parantos kabentuk. Analisis difraksi sinar-X nunjukkeun yén opat jinis silikat vanadium, kalebet V3Si, V5Si3, V3Si5 sareng VSi2, kabentuk dina lapisan anu ditanamkeun. Saatos anil, RS turun sacara jelas, rs minimum tiasa dikirangan janten 9 ψ, sareng résistansi tiasa dugi ka 72 μ ψ m, anu nunjukkeun yén kualitas lapisan ipis sélisida vanadium parantos ningkat deui. Saatos suntikan kapadetan balok tinggi sareng anil, fase sélior vanadium tumbuh langkung jauh. Suntikan kapadetan balok tinggi sareng anil suhu tinggi (1200 ℃) stil.

2. Vanadium silicide mangrupikeun salah sahiji bahan keramik anu nyerep sora. Lapisan permukaan kalayan sipat nyerep sora dilapiskeun dina permukaan lapisan dasar.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami