Bubuk Vanadium Hydride, VH2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Vanadium Hydride, VH2

Vanadium hydride (VH2), nalika suhu naék tina 25 ° C dugi ka 200 ° C, tekanan émisi hidrogén bakal naék pisan tina 0,19 mpa (1,9 tekanan atmosfir) janten 87 mpa (870 tekanan atmosfir), anu tiasa disebatkeun kompresor idéal.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

Rumus molekular  VH2
CAS  Henteu aya
Sipat  bubuk hideung abu
Titik lebur  Henteu
Kapadetan  Noaa - 6
Mangpaat  aditif metalurgi

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Vanadium hidrogénasi
Ngaran Cina: Vanadium hydride
Vanadium hidrida
Rumus molekular: VH2
Beurat molekul: 55.9812

Vanadium hydride (VH2), nalika suhu naék tina 25 ° C dugi ka 200 ° C, tekanan émisi hidrogén bakal naék pisan tina 0,19 mpa (1,9 tekanan atmosfir) janten 87 mpa (870 tekanan atmosfir), anu tiasa disebatkeun kompresor idéal. Vanadium hidrida nyaéta hidrida logam transisi. Unsur skandium, vanadium, kromium, nikel, paladium, lanthanida sareng aktinida dina logam transisi tiasa ngabentuk sanyawa binér sareng hidrogén.
Sipat vanadium hidrida:
(1) VH2 henteu stabil pisan. Nalika suhu 13 ℃, tekanan disosiasi na ngahontal 1.01 × 105Pa. Formula réaksina nyaéta 2VH2 → 2VH + H2.
(2) Logam vanadium hidrida mangrupikeun zat logam abu, saatos nyerep hidrogén, ékspansi kisi.
(3) Kapadetan hidrida sakitar 6% ~ 10% langkung handap tina logam vanadium.
(4) Logam vanadium janten rapuh saatos nyerep hidrogén. Dipanaskeun janten 600 ℃ ~ 700 ℃ dina vakum, hidrida vanadium terurai. Kalayan sékrési hidrogén, karasa vanadium turun sareng sipat plastik disimpen deui.
(5) Éta henteu berinteraksi sareng cai, atanapi henteu sareng asam hidroklorat anu ngagolak, tapi dioksidasi ku asam nitrat. Vanadium hidrida dianggo dina paduan neundeun hidrogén, kapasitas neundeun hidrogén na ageung, mangrupikeun sanyawa anu ngajangjikeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami