Bubuk Karbida Vanadium, VC

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Karbida Vanadium, VC

gaduh stabilitas kimiawi anu saé sareng kinerja suhu luhur Dipaké dina pilem hese, target, bahan las, nyemprot, alat motong, industri waja, aerospace sareng lapangan sanésna. Salaku agén Perbaikan sisikian karbida keramik sareng tungsten, tiasa sacara nyata ningkatkeun kinerja alloy


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

Rumus molekular  VC
Kodeu CAS  12070-10-9
Sipat  bubuk hideung abu
Titik lebur  2800'C
Kapadetan  5. 41g / cm3
Mangpaat  gaduh stabilitas kimia anu saé sareng kinerja suhu luhur Dipaké pilem asupan, udagan, bahan las, nyemprot, alat motong, industri waja, erospace sareng lapangan sanésna. Salaku keramik logam sareng tungsten karbida alloygrain refinement agén, tiasa sacara signifikan ningkatkeun kinerja alloy

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Vanadium Carbide
CAS: 12070-10-9; 11130-21-5
EINECS: 235-122-5
Formula molekular: VC
Beurat molekul: 62.95
Pasipatan: Vanadium karbida mangrupikeun bubuk logam abu ngandung 19,08% karbon (massa),

kagolong kana sistem kristal kubik natrium klorida.
Dénsitas (g / mL, 25 ℃): 5.77
Kapadetan uap relatif (g / mL, hawa = 1): henteu ditangtoskeun
Titik lebur (℃): 2810
Titik didih (℃, tekanan atmosfir): 3900
Sifat tina
Mantep dina suhu normal sareng tekanan. Bahan oksida anu dihindari. Teu karasa Micro Vickers (beban 50g) 2944kg / mm, ngagaduhan titik lebur anu luhur (2830 ℃) .paké Éta tiasa dianggo salaku pemurni gandum dina alloy anu keras, alat motong sareng industri pembuatan baja, anu jelas tiasa ningkatkeun sipat alloy.
Dipaké pikeun motong paduan anu keras, ngahasilkeun pilem tahan maké sareng pilem semikonduktor.
Vanadium karbida kalayan karasa, titik lebur sareng kakuatan suhu luhur sareng ciri umum karbida logam transisi, ogé konduktivitas anu hadé sareng konduktivitas termal, janten dina logam beusi sareng logam, alloy heuras, produk éléktronik, katalis sareng bahan palapis suhu luhur sareng widang anu sanés gaduh seueur aplikasi. Telah dilaporkeun dina literatur yén stabilitas térmodinamika tina rupa-rupa sambetan karbida nangtoskeun pangaruh ngahambat, sareng urutan pangaruh hambatan nyaéta VC> Mo2C> Cr3C2> NbC> TaC> TiC> ZrC. Ditambahkeun vanadium karbida ogé tiasa dianggo salaku fase anu sesah pikeun ningkatkeun kateguhan sareng kahirupan karbida semén, sareng ngirangan magnetisasi jenuh, remanensi, meksa kakuatan magnét, produk énergi magnét, perméabilitas magnét sareng suhu Curie tina karbida semén pikeun ngahasilkeun alloy non-magnét.
Kalayan paningkatan aplikasi karbida semén dina senjata sareng alat téknologi luhur, sains sareng téknologi canggih sareng énergi nuklir, perlu dioptimalkeun deui kinerja paduan WC. Cara anu pangsaéna nyaéta nyaring sisikian sareng nyiapkeun ultrafine atanapi bahkan karbida semén nanostruktur. Pikeun nanométer semén bubuk karbida, tumuhna sisikian lumangsung nalika disinter dina 1 150 ℃. Upami suhu pelarut tina sambetan tinggi, henteu ngan ukur sesah pikeun muterkeun peran hambatan, tapi bahkan ngaruksak kinerja karbida semén. Ku alatan éta, kabutuhan sambetan nano-sisikian langkung penting, sareng nyiapkeun bubuk nano-vanadium karbida parantos narik perhatian seueur panaliti. Nalika pangirut karbon kana oksigén ningkat ku kanaékan suhu, sareng kaitannana rupa-rupa logam kana oksigén turun kalayan ningkatna suhu, logam atanapi karbida anu aya tiasa disiapkeun ku pangurangan oksida karbon dina suhu luhur. Ngurangan karbon tina produk utami pikeun CO, CO2, tiasa ngaleungitkeun produk ku fenomena polusi pangotor. Maka, cara réduksi karbobérmal ngagaduhan ciri prosés saderhana, gampang kasadiaan bahan baku, réliabilitas anu hadé sareng sajabina, sareng ngagaduhan nilai praktis anu luhur.

【Aplikasi】
Vanadium karbida kalayan karasa, titik lebur sareng kakuatan suhu luhur sareng ciri umum transisi karbida logam, ogé konduktivitas listrik sareng termal anu saé, janten dina logam beusi sareng logam, alloy heuras, produk éléktronik, katalis sareng bahan palapis suhu luhur sareng widang anu sanés gaduh seueur aplikasi. Diantarana, vanadium karbida tiasa ditambihan kana waja pikeun ningkatkeun sipat komprehensif tina waja sapertos résistansi maké, résistansi korosi, kateguhan, kakuatan, kamuluran, karasa sareng tahan kacapean termal, sareng tiasa dianggo salaku bahan tahan aus dina motong anu béda sareng pake alat tahan. Salaku tambahan, vanadium karbida salaku katalis anyar parantos seueur dianggo kusabab aktipitasna anu luhur, selektivitas, stabilitas sareng tahan "karacunan katalis" dina réaksi hidrokarbon. Salaku tambahan, vanadium karbida ogé tiasa dianggo salaku sumber karbon anyar pikeun nyintésis intan. Peran anu paling penting tina vanadium karbida nyaéta dianggo salaku sambetan sisikian dina bidang karbida semén sareng cermét, anu sacara efektif tiasa nyegah tumuh séréal WC dina prosés sinter.

>> Khususna

COA
COA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami