Bubuk Vanadium Boride, VB2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Vanadium Boride, VB2

Vanadium boride (VB2) ngagaduhan struktur kristal genep pasagi kalayan titik lebur 2980 ° C, karasa pisan, sareng suhu anti oksidasi 1000 ° C. Éta tiasa dianggo dina bahan keramik konduktif sareng bidang sanésna, sareng kagolong kana kristal atom.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

Rumus molekular VB2
Jumlah CAS 12045-27-1
Sipat  bubuk hideung sareng kulawu
Kapadetan  5,1 g / ml
Titik lebur 2980
Aplikasi dipaké dina bahan keramik konduktif sareng bidang séjén. médan aki-aki hawa

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Vanadium boride (VB2) ngagaduhan struktur kristal genep pasagi kalayan titik lebur 2980 ° C, karasa pisan, sareng suhu anti oksidasi 1000 ° C. Éta tiasa dianggo dina bahan keramik konduktif sareng bidang sanésna, sareng kagolong kana kristal atom.

Pasipatan produk Vanadium diboride:
VB2 ngagaduhan karakteristik titik lebur tinggi, karasa luhur, konduktivitas anu hadé sareng konduktivitas termal, sareng tiasa nolak korosi tina logam cair. Éta tiasa dianggo pikeun ngadamel bahan struktural suhu ultra-luhur sareng ngagaduhan aplikasi anu penting dina lingkungan anu ekstrim sapertos suhu ultra-tinggi sareng peleburan logam. Salaku tambahan, AS bahan éléktroda pikeun batré basa, VB2 gaduh kapasitas debit ageung sareng mangrupikeun bahan énergi énggal. Éta ogé tiasa dianggo dina bahan keramik konduktif sareng bidang sanés.

Aplikasi produk Vanadium diboride:
Salaku bubuk bahan baku keramik anu hadé, digunakeun pikeun ngahasilkeun film tahan sareng tahan sémiotik.

>> Spésifikasi



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami