Vanadium Aluminium Alloy, V-Al

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Vanadium Aluminium Alloy, V-Al

Alloy aluminium Vanadium mangrupikeun jinis bahan paduan canggih anu seueur dianggo dina bidang aerospace. Alloy aluminium Vanadium mangrupikeun paduan panengah sareng titik lebur minimum 1600 ℃ (kalebet V40%). Hal ieu utamina dianggo salaku unsur panambah kanggo titanium alloy, superalloy sareng sababaraha paduan khusus.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

COA

>> COA

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Alloy aluminium Vanadium mangrupikeun jinis bahan paduan canggih anu seueur dianggo dina bidang aerospace. Alloy aluminium Vanadium mangrupikeun paduan panengah sareng titik lebur minimum 1600 ℃ (kalebet V40%). Hal ieu utamina dianggo salaku unsur panambah kanggo titanium alloy, superalloy sareng sababaraha paduan khusus. Éta ngagaduhan karasa, élastisitas, résistansi cai laut sareng énténg, dianggo pikeun ngadamel kapal laut sareng cai hérang. Penampilan alloy aluminium Vanadium nyaéta blok luster logam-abu abu. Kalayan paningkatan eusi vanadium dina paduan, luster logam ningkat, karasa ningkat sareng kandungan oksigén naék.
Aplikasi alloy aluminium Vanadium:
Alloy aluminium Vanadium mangrupikeun jinis bahan paduan canggih anu seueur dianggo dina bidang aerospace. Éta ngagaduhan karasa, élastisitas, résistansi cai laut sareng énténg. Éta dipaké pikeun ngadamel pesawat laut sareng tukang cai. Ngan sababaraha nagara di dunya, sapertos Amérika Serikat sareng Jérman, anu ngahontal produksi industri.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami