Tungsten Silicide, WSi2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Tungsten Silicide, WSi2

Tungsten disilicate, ogé katelah tungsten silicate, mangrupikeun silikon anorganik. Tungsten disilicate mangrupikeun kristal hideung tetragonal hideung-abu (biru - hideung).


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA
COA
COA
COA
COA
COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Tungsten disilicate, ogé katelah tungsten silicate, mangrupikeun silikon anorganik.
Tungsten disilicate mangrupikeun kristal hideung - abu (biru - hideung) tétragonal.
Ngaran Cina: tungsten disilicate
Ngaran asing: Tungsten Disilicide
Formula molekular: WSi2 Nunjuk jumlah barudak: 240.01
Kapadetan: 9,4 (g / mL, 25 points) titik lebur (ºC): 2165
Kelarutan: henteu leyur dina cai CAS: 12039-88-2 MDL: MFCD00049704
Sipat fisik sareng kimia: Sipat fisik nyaéta sapertos kieu: rumus molekul kimia: WSi2, titik lebur: 2165 ℃, kapadetan: 9.3g · cm3, titik lebur: 2160 ℃ (3920 ° F, 2,430K), ngagaduhan résistansi oksidasi anu saé, leyur dina aqua fluorida, tapi henteu leyur dina cai. Sipat kimia tina tungsten disilicate dipidangkeun sapertos kieu: éta tiasa réaksi parah ku seueur zat, sapertos asam kuat, fluorin, oksidan sareng sanyawa interhalogen.
Widang Aplikasi: WSi2 sering dianggo dina mikroelektronika salaku bahan shock listrik, kalebet résistansi 60-80 mu Ω cm. Éta ogé sering dianggo salaku shunt dina kawat polysilicon pikeun ningkatkeun konduktivitas sareng kecepatan sinyalna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami