Paduan Tungsten-kromium, W-Cr

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Paduan Tungsten-kromium, W-Cr

Alloy kromium-tungsten gaduh kadar karbon rendah sareng pengerasan rendah, tapi saatos karburasi sareng padamaran, karasa permukaan sareng stabilitas termal ningkat sacara signifikan, sipat mékanis komprehensif saé, sareng kateguhan pangaruh anu langkung luhur tiasa didapet. Alloy Cr - W ngagaduhan sensitipitas anu tinggi sareng ketahanan anggoan anu buruk dina kaayaan pamakean anu kasar.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Tungsten alloy kromium
Alloy kromium-tungsten gaduh kadar karbon rendah sareng pengerasan rendah, tapi saatos karburasi sareng padamaran, karasa permukaan sareng stabilitas termal ningkat sacara signifikan, sipat mékanis komprehensif saé, sareng kateguhan pangaruh anu langkung luhur tiasa didapet. Alloy Cr - W ngagaduhan sensitipitas anu tinggi sareng ketahanan anggoan anu buruk dina kaayaan pamakean anu kasar.
Bahan aplikasi Stélét ngagaduhan sipat mékanis anu saé sareng seueur dianggo, utamina pikeun manufaktur alat-alat kayangan, agul logam motong tiis, agul scraper pikeun papan benang anu ngagulung, beban beurat anu beurat anu ngaganggu anu tiis, pukulan plat baja beban sedeng, alat-alat pneumatik sareng maot pikeun ditinju anu tiis sareng motong tina dasi pencét denda.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami