Tungsten Boride, WB

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Tungsten Boride, WB

Tungsten boride ngagaduhan titik lebur anu luhur, karasa luhur, stabilitas kimia sareng sanésna

sipat komprehensif. Éta sanés ngan ukur bahan superhard énggal, tapi ogé ngagaduhan anu luhur

kateguhan. Éta mangrupikeun bahan tahan pélor penting dina militér. Tungsten boride ngagaduhan

diagram fase anu réa, sareng strukturna


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

Rumus molekular  BW
Jumlah CAS  12007-09
Sipat  bubuk hideung sareng kulawu
Kapadetan  10,77 g / cm3
Titik lebur 2900
Mangpaat BW ngagaduhan titik lebur anu luhur, teu karasa luhur, konduktivitas anu luhur sareng tahan tahan oksidasi sareng macem-macem jinis média. Sipat anu hadé ngajantenkeun sanyawa WB anu seueur dianggo dina lingkungan anu kasar. Grinding coating sareng suhu luhur korosi éléktrodematerial, kapang casting, wadah sareng sajabina.

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Tungsten boride
Kristal kristal segi delapan bodas.
Kapadetan relatif 10,77, titik lebur ngeunaan 2900 ℃.
Teu leyur dina cai, leyur dina aqua regia.
Boron sareng bubuk tungsten dipanaskeun nepi ka suhu luhur.

Tungsten boride ngagaduhan titik lebur anu luhur, karasa luhur, stabilitas kimia sareng sipat komprehensif anu sanés. Éta sanés ngan ukur bahan superhard énggal, tapi ogé ngagaduhan kateguhan anu luhur. Éta mangrupikeun bahan tahan pélor penting dina militér. Tungsten boride gaduh diagram fase anu réa, sareng struktur fase anu béda ogé tiasa robih. Salila langkung ti 50 taun, borida pangluhurna tungsten dianggap WB4, anu ngagaduhan jaringan atom boron tilu diménsi. Stabilitas termodinamika sareng pasipatan mékanis tina kamungkinan tahapan struktural karbida sistem tungsten ditalungtik sacara sistematis ku ngagabungkeun itungan prinsip munggaran sareng stabilitas termodinamika:
Borida pangluhurna pikeun idéntifikasi tungsten kedah WB3 diwangun ku atom boron planar 2-d, sanés WB4 diwangun ku grid atom boron 3-D tilu diménsi.
Kapendak yén modulus geser ningkat kalayan turunna énérgi ngabentuk na dina sistem boride of tungsten, ngungkabkeun yén sipat mékanis raket patalina sareng stabilitas termodinamika.
Kusabab sipat mékanis, listrik sareng magnét anu unik, tungsten boride parantos narik perhatian pisan dina panilitian dasar sareng panerapan élmu matéri.
Kusabab koefisien difusi bébas WB anu low, ayeuna, sintésis tungsten diboride padet seuseueurna dihontal ngalangkungan sinter dina suhu luhur sareng tekanan. Di sisi séjén, kusabab B nguap dina suhu luhur. Kusabab kitu, anjeunna langsung nyiapkeun bahan blok WB kalayan bubuk tungsten sareng bubuk boron sesah pikeun ngendalikeun eusi boron, sareng boride rendah (sapertos W2B) tiasa dihasilkeun dina prosés sinter, janten bahan blok padet sareng WB salaku fase utami moal tiasa diala lengkep.
Lapang Aplikasi: Pakean - tahan lapisan sareng pilem semikonduktor pikeun bagian tahan - anggo.

>> Spésifikasi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami