Tablet titanium

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Titanium Powder for Titanium Additive, Ti

    Bubuk Titanium pikeun Titanium Additive, Ti

    Titanium ngagaduhan kakuatan résistansi panas anu saé, kateguhan suhu handap sareng kateguhan narekahan, janten dianggo pikeun bagian mesin pesawat sareng bagian struktural rokét sareng rudal. Paduan titanium ogé tiasa dianggo salaku bahan bakar sareng neundeun oksidan sareng wadah tekanan tinggi. Hal ieu seueur dianggo dina damel kapal. industri kimia, pabrik alat-alat telekomunikasi mékanis, aditif alloy aluminium

  • Titanium Additive Tablet Al-Ti Tablets, Ti tables

    Titanium Additive Tablet Al-Ti Tablet, Ti tabel

    Mangpaat sareng kaunggulan produk: pangaturan konsentrasi titanium tina A356 sareng séri alloy sanésna, pikeun ngaganti alloy master, sareng pangpangna pikeun nurunkeun biaya titanium