Titanium Stannum karbida, Ti2SnC

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Titanium Stannum karbida, Ti2SnC

Keramik Ti2SnC mangrupikeun jinis keramik struktur anyar kalayan struktur lapisan khusus anu tiasa dimesin. Éta ngagaduhan sipat anu hadé tina logam sareng keramik. Sarupa sareng logam, éta ngagaduhan kaunggulan konduktivitas listrik sareng termal anu alus, kamampuan mesin, kasabaran karusakan tinggi sareng tahan shock shock termal.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Keramik Ti2SnC mangrupikeun jinis keramik struktur anyar kalayan struktur lapisan khusus anu tiasa dimesin. Éta ngagaduhan sipat anu hadé tina logam sareng keramik. Sarupa sareng logam, éta ngagaduhan kaunggulan konduktivitas listrik sareng termal anu alus, kamampuan mesin, kasabaran karusakan tinggi sareng tahan shock shock termal. Sarupa sareng keramik, éta ngagaduhan modulus élastisitas tinggi, résistansi suhu luhur, résistansi oksidasi sareng résistansi korosi. Dumasar kana kaunggulan di luhur, keramik Ti2SnC tiasa seueur dianggo salaku matrik atanapi panguatan dina penerbangan, aeroangkasa, senjata sareng alat, industri nuklir, inpormasi éléktronik sareng bidang teknologi tinggi sanés. Sanaos keramik Ti2SnC ngagaduhan sipat komprehensif anu hadé sareng prospek aplikasi anu jembar, panyusunan matéri ieu sesah sareng kasucian sesah dikendali, janten aplikasi keramik Ti2SnC diwatesan. Sakumaha anu dijelaskeun dina literatur (J. Am. Ceram. Soc. 96, No. 10, 2013),

Keramik Ti2SnC ngandung FexSny, Sn sareng TiC diala ku nyoko kana Fe salaku asistén agén sinter sareng bubuk campuran unsur panas-panas dina 1150 ° C sareng 50 MPa salami 10 jam.
Sakumaha anu dijelaskeun dina literatur (J. Am. Ceram. Soc. 99, No.7, 2016), Ti, Sn sareng grafit dianggo salaku bahan baku sareng diserat dina suhu 1600 ° C dina tungku tabung kalayan suasana argon salami 4 jam pikeun kéngingkeun Keramik Ti2SnC ngandung imp na Sn sareng TiC. Metode persiapan anu dijelaskeun di luhur ngagaduhan waktos anu panjang, sareng kokotor TiC sareng FexSny anu dihasilkeun sesah dipiceun, anu ngagaduhan pangaruh pisan kana sipat keramik Ti2SnC.

Ku alatan éta, persiapan keramik Ti2SnC purity luhur penting pisan pikeun panerapan bahan ieu. Ayeuna, persiapan keramik Ti2SnC purity luhur henteu acan dilaporkeun masarakat awam.
COA
COA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami