Bubuk Titanium Silisida, Ti5Si3

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Titanium Silisida, Ti5Si3

Ti5Si3 ngagaduhan titik lebur anu luhur (2130 ℃), kapadetan rendah (4.65g / cm3) sareng sipat suhu luhur anu hadé sapertos karasa suhu tinggi, stabilitas suhu tinggi anu hadé sareng résistansi oksidasi, janten diharepkeun dianggo pikeun bahan struktural suhu luhur di luhur 1300 ℃.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

Rumus molekular  Tasi2
CAS No.  12067-56-0
Kapadetan  9,14 g / cm3
Titik lebur  2200 "C
Aplikasi  pikeun tantalum silisida ngagaduhan titik lebur résistansi handap anu rendah, korosi tahan, résistansi oksidasi suhu luhur sareng silikon, matriks karbon matérial ngagaduhan sipat anu saé sapertos kasaluyuan anu saé, salaku bahan grid, garis sambungan integratedcircuit, palapis résistansi oksidasi suhu luhur, jst, dina unsur pemanasan téelektrik , bidang bagian struktur suhu luhur sareng alat éléktronik langkung seueur panilitian sareng panerapan

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Spésifikasi

COA

>> Data anu aya hubunganana

Pasipatan sareng panerapan Ti5Si3:
Ti5Si3 ngagaduhan titik lebur anu luhur (2130 ℃), kapadetan rendah (4.65g / cm3) sareng sipat suhu luhur anu hadé sapertos karasa suhu tinggi, stabilitas suhu tinggi anu hadé sareng résistansi oksidasi, janten diharepkeun dianggo pikeun bahan struktural suhu luhur di luhur 1300 ℃. Titik lebur Ti5Si3 caket atanapi bahkan langkung luhur tibatan keramik struktural suhu luhur, tapi kapadetanna jauh langkung handap tibatan sababaraha keramik struktural suhu luhur sareng paduan suhu luhur, anu sami sareng paduan titanium sareng gaduh kamungkinan kanggo dianggo dina suhu luhur. Salaku tambahan, kusabab résistansi anu handap sareng résistansi termal, Ti5Si3 ogé ngajangjikeun pikeun struktur sambungan listrik sareng lapisan panghalang difusi.

>> MSDS

COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami