Bubuk Titanium, Ti

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Titanium, Ti

Produkna bubuk henteu teratur pérak-kulawu kalayan kapasitas nyeuseup ageung sareng mudah terbakar dina kaayaan suhu tinggi atanapi kaayaan listrik.

Aplikasi: bubuk titanium mangrupikeun jinis bubuk logam kalayan aplikasi anu lega.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

COA

>> COA

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Bubuk titanium: Kasucian: 95-99.4%, sareng sajabana produkna bubuk henteu teratur pérak-abu kalayan kapasitas nyeuseup ageung sareng mudah terbakar dina kaayaan suhu atanapi percikan listrik.

Aplikasi: bubuk titanium mangrupikeun jinis bubuk logam kalayan aplikasi anu lega. Éta bubuk metalurgi, bahan campuran bahan campuran. Éta ogé bahan baku penting pikeun cermets, permukaan palapis agén, aditif alloy aluminium, getter vakum listrik, nyemprot sareng plating. Ogé dianggo dina aerospace, nyemprot, metalurgi, kembang api sareng industri sanés.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami