Bubuk Titanium pikeun Titanium Additive, Ti

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Titanium pikeun Titanium Additive, Ti

Titanium ngagaduhan kakuatan résistansi panas anu saé, kateguhan suhu handap sareng kateguhan narekahan, janten dianggo pikeun bagian mesin pesawat sareng bagian struktural rokét sareng rudal. Paduan titanium ogé tiasa dianggo salaku bahan bakar sareng neundeun oksidan sareng wadah tekanan tinggi. Hal ieu seueur dianggo dina damel kapal. industri kimia, pabrik alat-alat telekomunikasi mékanis, aditif alloy aluminium


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

Titanium ngagaduhan kakuatan résistansi panas anu saé, kateguhan suhu handap sareng kateguhan narekahan, janten dianggo pikeun bagian mesin pesawat androcket sareng bagian struktural rudal. Paduan titanium ogé tiasa dianggo suluh sareng neundeun sapi sareng wadah tekanan tinggi. Éta seueur dianggo dina shipbui lding. industri kimia, pabrikan di alat-alat komunikasi téknologi, aluminium al loy additivesarbi.

Lot No. Tanda toko

Komposisi kimia (%)

Unit

500g / sapotong

Beurat

Ti

F Fluks

Kapadetan

  NW  GW

 

20200210-3

 

Ti75% tablet

 

76.21

 

Balance,

aluminium

 

3.3g / cm

 

 

 

 

500g±2 g

 

 

 

Kirim ka :
Inspeksi kualitas : Standar eksekutif: Kontrak Tanggal: 2020/2/05

COA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami