Bubuk Titanium Nitride, TiN

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Titanium Nitride, TiN

dipaké salaku bahan konduktif bubuk sareng bahan hiasan anu seueur dianggo dina suhu luhur. maké sareng aerospace sareng lapangan sanésna. Bahanna ngagaduhan konduktivitas anu saé, tiasa éléktroda éléktrolisis uyah sareng kontak listrik sareng konduktif anu sanés. Ogé dianggo salaku bubuk bubuk atah keramik tine, bahan konduktif


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

Rumus molekular  TIN
Jumlah CAS  25583-20-4
Sipat  bro konéng
Kapadetan  5. 449 / cm3.
Mangpaat  dipaké conductivematerial asowder jeung bahan hiasan loba dipaké dina suhu luhur. nganggo anjeunerospace sareng lapangan sanésna. Bahanna ngagaduhan konduktivitas anu saé, tiasa ngabeungkeut éléktroda éléktrolisis uyah sareng kontak listrik sareng konduktif anu sanés. Ogé torgy baheula, bubuk bubuk atah keramik tine, conductiveerials

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Sipat titanium nitrida
Titanium nitide (TiN) ngagaduhan struktur NaCl anu has, milik kisi kubik anu dipuseurkeun ku raray, sareng konstitu kisi A = 0.4241nm. Atom titanium perenahna di ujung sudut kisi kubik anu dipuseurkeun ku raray. TiN mangrupikeun senyawa anu teu stoichiometric, sareng kisaran komposisi anu stabil nyaéta TIN0.37-TIN1.16. Eusi nitrogén tiasa robih dina kisaran anu tangtu tanpa nyababkeun parobahan struktur TiN. Bubuk TiN umumna konéng-coklat,
bubuk Tiraf ultrafine hideung, sareng kristal TiN konéng emas. Titik lebur TiN nyaéta 2950 ℃, kapadetan nyaéta 5.43-5.44g / cm3, karasa Mohs 8-9, résistansi pangaruh termal anu saé. Sipat fisik jeung kimia titanium nitrida ditangtukeun ku eusi nitrogén. Nalika eusi nitrogénna turun, parameter kisi tina titanium nitride tibatan ningkat, sareng karasa ogé naékna sacara mikroskopis, tapi résistansi séismik titanium nitrida turunna saluyu. TiN ngagaduhan titik lebur anu langkung luhur sareng kapadetan langkung handap tina kalolobaan nitrida logam transisi.
2. Aplikasi tina titanium nitrida
Titanium nitride ngagaduhan sipat fisik sareng kimia anu saé, sapertos titik lebur anu luhur, stabilitas kimia anu saé, karasa luhur, konduktivitas anu saé, konduksi panas sareng kinerja cahaya, sareng sajabana, anu ngajantenkeun penting pisan dina sagala rupa bidang, utamina dina bidang cermet énggal sareng hiasan emas. Industri nungtut tambih seueur bubuk titanium nitrida. Salaku palapis, titanium nitride ngagaduhan harga murah, résistansi abrasi sareng tahan korosi, sareng seueur hartana langkung saé tibatan palapis vakum. Prospek aplikasi titanium nitrida lega pisan.
Utamana diterapkeun dina aspék ieu:
(1) Tin nyaéta biokompatibel sareng tiasa dianggo dina ubar klinis sareng sistatologi.
(2) Titanium nitride ngagaduhan koefisien gesekan anu rendah sareng tiasa dianggo salaku pelumas suhu luhur.
(3) Titanium nitride, kalayan luster logam, tiasa dianggo salaku bahan hiasan emas simulasi, sareng gaduh prospek aplikasi anu saé dina industri hiasan emas anu ngaganti; Titanium nitride ogé tiasa dianggo salaku palapis emas dina industri perhiasan. Éta tiasa dianggo salaku bahan poténsial pikeun ngagentos WC, sahingga biaya aplikasi pikeun matérina tiasa ngirangan pisan.
(4) Super karasa sareng tahan maké, tiasa dianggo pikeun pamekaran alat énggal, jinis alat énggal ieu tibatan daya tahan alat karbida semén biasa sareng umur jasa ningkat pisan.
(5) Titanium nitride mangrupikeun bahan keramik multi-fungsi anu énggal. Ditambahkeun sajumlah nitrit titanium kana séri cermét TiC-Mo-Ni tiasa sacara signifikan nyaring séréal fase heuras, sahingga sipat fisik cermet parantos ningkat pisan dina suhu kamar sareng suhu luhur, sareng résistansi korosi suhu tinggi sareng résistansi oksidasi cermet parantos ningkat pisan.
Kakuatan, kateguhan sareng teu karasa keramik tiasa ditingkatkeun ku nambihan
TiN bubuk kana keramik dina proporsi anu tangtu. Titanium nitrida nanometer ditambihan ka TiN / Al2O3 multiphase nanometer keramik, anu rata-rata dicampur ku sababaraha cara (sapertos metode campuran mékanis), sareng bahan keramik anu diala anu ngandung titanium nitride nanoparticles ngabentuk jaringan konduktif di jero. Bahan ieu tiasa dijantenkeun komponén éléktronik dina industri semikonduktor.
(6) Nambihan sajumlah TiN kana batu bata magnésium-karbon tiasa ningkat pisan résistansi érosi tina batu bata magnesium-karbon.
(7) Titanium nitride mangrupikeun bahan struktural anu saé, anu tiasa dianggo pikeun dorong suntikan uap sareng rokét. Titanium nitride ogé seueur dianggo dina bantalan sareng cingcin sealing, anu nyorot pangaruh aplikasi anu hadé pikeun titanium nitrida.
(8) Dumasar kana konduktivitas listrik anu hadé tina titanium nitride, éta tiasa didamel sababaraha jinis éléktroda sareng bahan kelas munggaran anu ngahubungi.
(9) Titanium nitride ngagaduhan suhu superconducting kritis tinggi sareng tiasa dianggo salaku bahan superconduktor anu hadé.
Titanium nitrida ngagaduhan titik lebur langkung luhur tibatan kalolobaan nitrida logam transisi sareng kapadetan langkung handap tina kalolobaan nitrida logam, ngajantenkeun éta tahan api anu unik.
(11) Titanium nitrida tiasa dilapis dina kaca salaku pilem. Dina hal réfléksi infra merah langkung ageung ti 75%, nalika kandel pilem titanium nitrida langkung ageung tibatan 90nm, éta sacara efektif tiasa ningkatkeun kinerja insulasi gelas. Salaku tambahan, ku nyaluyukeun perséntase unsur nitrogén dina ti nitride, warna pilem ti nitride tiasa dirobih pikeun ngahontal épék éstétis anu idéal.
Titanium nitride (TiN) mangrupikeun sanyawa anu cukup stabil, anu henteu bereaksi sareng logam sapertos beusi, kromium, kalsium sareng magnesium dina suhu luhur, sareng TiN tungku henteu meta sareng slag asam sareng slag dasar dina atmosfir CO sareng
N2. Maka, TiN wadah mangrupikeun wadah anu hadé pikeun diajar interaksi antara baja cair sareng sababaraha unsur. TiN dipanaskeun pikeun ngaleungitkeun nitrogén dina vakum pikeun ngahasilkeun titanium nitrida kalayan kadar nitrogén anu handap.
TiN ngagaduhan warna emas anu pikaresepeun, titik lebur tinggi, karasa luhur, stabilitas kimia anu saé, baseuh handap sareng bahan struktural logam, sareng konduktivitas sareng superconduktivitas anu luhur, anu tiasa dianggo dina bahan struktural suhu luhur sareng bahan superconduktor.
Titanium nitride mangrupikeun jinis bahan cermet multifungsi anu énggal sareng titik lebur anu luhur, teu karasa sareng koefisien gesekan anu handap, anu mangrupikeun konduktor anu panas sareng listrik anu saé. Mimiti, titanium nitrida mangrupikeun bahan struktural anu saé pikeun alat ceram kakuatan tinggi, propulsion jet uap, sareng rokét. Salaku tambahan, titanium nitride ngagaduhan koefisien gesekan anu rendah sareng tiasa dianggo salaku pelumas suhu luhur.
Titanium nitrida pikeun bantalan sareng cingcin sealing nunjukkeun hasil anu saé. Titanium nitrida ngagaduhan konduktivitas anu luhur tiasa dianggo salaku éléktroda éléktrolisis uyah lebur, ogé kontak titik, résistansi pilem sareng bahan sanésna. Titanium nitrida mangrupikeun bahan superkonduktor anu hadé kalayan suhu superconduktor kritis anu luhur.

>> Sértipikat

COA
COA
COA
COA
COA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami