Bubuk Titanium Hidrida, TiH2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Titanium Hidrida, TiH2

Dina prosés vakum salaku getter, dina pembuatan logam busa salaku sumber ahydrogen, sareng tiasa dianggo salaku sumber hidrogen murni murni, ogé tiasa dianggo pikeun sealing logam-keramik sareng bubuk metalurgi kana titanium bubuk paduan. Dipaké pikeun las, tiasa dianggo salaku katalis pikeun polimérisasi


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

Rumus molekular  H2T1
CAS  7704-98-5
Sipat  bubuk abu poék
Titik lebur  400 C
Kapadetan  3. 91 / cm3
Mangpaat  Dina prosés vakum salaku getter, dina pembuatan logam busa salaku sumber ahydrogen, sareng tiasa dianggo salaku sumber hidrogen purity anu luhur, ogé tiasa dianggo pikeun sealing logam-keramik sareng metalurgi bubuk kana bubuktanium alloy. Dipaké pikeun las, tiasa dianggo salaku katalis pikeun polimérisasi

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA
COA

>> Data anu aya hubunganana

Pasipatan Titanium Hydride
Ngaran Cina: Titanium Dihydride; Titanium hidrogenasi;
Ngaran Inggris: TITANIUM HYDRIDE;
Jumlah CAS: 7704-98-5;
Titik lebur: 400
Cai leyur: teu leyur dina cai
Rusiah: 3,91 g / cm3
Jaba: bubuk abu poék atanapi kristal
Formula kimia: TiH2
Beurat molekul: 49.89
TiH2 mangrupikeun hidrida logam anu dibentuk tina unsur titanium sareng hidrogén. Éta aktip sacara kimia sareng kedah dijauhkeun tina suhu luhur sareng oksidator kuat. Kusabab éta langkung stabil dina hawa, éta ogé tiasa dianggo pikeun nyiapkeun hidrogén sareng titanium hidroksida.
Éta tiasa diala ku réaksi langsung hidrogén sareng titanium logam. Nalika suhu di luhur 300 ℃, titanium tiasa nyerep hidrogén tibalik sareng akhirna ngawangun sanyawa sareng rumus kimia TiH2. Upami dipanaskeun di luhur 1000 ℃, titanium hidrida bakal ditumpes janten titanium sareng hidrogén. Dina suhu anu saéna cekap, titanium sareng hidrogén dina kasatimbangan, sareng tekanan parsial hidrogén mangrupikeun fungsi tina eusi hidrogén sareng suhu dina logam. Titanium hidrida ogé ngagaduhan fase hidrogen-kompléks rumit kalayan komposisi variabel sareng interval TI-H anu bénten-bénten, anu parantos ditalungtik sacara éksténsif dina taun-taun ayeuna sabab tiasa dianggo pikeun ngadamel panyangga, pemantul atanapi alat panyalindungan suhu luhur, sareng kamungkinan dina réaktor nuklir sélulér .
Aplikasi tina titanium hidrida
Éta tiasa dianggo salaku sumber hidrogén dina ngadamel logam foamed sareng salaku sumber hidrogen-purity luhur. Éta ogé tiasa dianggo pikeun sealing logam-keramik sareng pikeun nyayogikeun titanium kana bubuk alloy dina bubuk metalurgi.
Titanium dihydride rapuh sareng tiasa dianggo ngadamel bubuk titanium. Éta ogé dianggo dina las, dimana titanium dihydride sacara terurai terasing pikeun endapan hidrogén ékologis anyar sareng logam titanium, anu terakhirna tiasa ngamajukeun las sareng ningkatkeun kakuatan las. Éta tiasa dianggo salaku katalis pikeun réaksi polimérisasi.

>> Spésifikasi

COA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami