Titanium Disilicide, TiSi2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Titanium Disilicide, TiSi2

Kinerja silikon titanium: résistansi oksidasi anu hadé dina suhu luhur, dianggo salaku bahan tahan panas, awak manaskeun suhu luhur, jst.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Spésifikasi

COA

>> Data anu aya hubunganana

Titanium silisida, beurat molekul: 116.1333, CAS No.: 12039-83-7, MDL No .: mfcd01310208

EINECS No.: 234-904-3.

Kinerja silikon titanium: résistansi oksidasi anu hadé dina suhu luhur, dianggo salaku bahan tahan panas, awak manaskeun suhu luhur, sareng sajabana Efek lapangan medik oksida semikonduktor transistor (MOSFET) sareng mémori aksés acak dinamis (DRAM)

1) Lapisan panghalang silikon titanium parantos disiapkeun. Alat anu nyoko kana metode persiapan lapisan panghalang siki titanium kalebet daérah non silisida sareng daérah silisida anu dipisahkeun ku daérah isolasi, sareng permukaan luhur alatna ditutupan ku lapisan oksida korban.

2) Rupa partikel dina-situ disintésisikeun titanium silisida (Ti5Si3) partikel anu nguatkeun aluminium titanium karbida (Ti3AlC2) komposit matrix disiapkeun. Bahan komposit siluman titanium karbida / titanium silikon kalayan purity luhur sareng kakuatan tinggi tiasa disiapkeun dina suhu anu langkung handap sareng waktos anu langkung pondok.

3) Gelas lapisan silikon fungsional komposit fungsional disiapkeun. Pilem ipis disimpen dina substrat kaca ngambang umum atanapi pilem silikon disimpen diantara aranjeunna. Kakuatan mékanis sareng résistansi korosi kimia tina kaca dilapis tiasa ditingkatkeun ku nyiapkeun pilem komposit titanium silisida sareng silikon karbida atanapi nambihan sakedik karbon aktif atanapi nitrogén kana pilem. Panemuan aya hubunganana sareng jinis gelas anyar anu dilapis anu ngagabungkeun fungsi peredupan sareng insulasi panas sareng gelas radiasi anu handap.4) Unsur semikonduktor disusun, anu kalebet substrat silikon, dimana gerbang, sumber sareng solokan kabentuk , lapisan insulasi dibentuk antara gerbang sareng substrat silikon, gerbang diwangun ku lapisan polysilicon dina lapisan insulasi sareng lapisan silikon titanium dina lapisan polysilicon, lapisan pelindung dibentuk dina lapisan silikon titanium, sareng pelindung lapisan, lapisan silikon titanium, lapisan polisilon sareng lapisan insulasi dikurilingan ku Aya tilu lapisan lapisan struktur, nyaéta lapisan témbok gap silikida nitrida, lapisan hidrofilik sareng lapisan témbok gap silikon oksida ti jero ka luar. Lapisan silikon titanium kabentuk dina éléktroda sumber sareng éléktroda solokan, lapisan diéléktrik lapisan jero kabentuk dina substrat silikon, sareng bukaan jandela kontak kabentuk dina lapisan diéléktrik lapisan jero. Ku ngadopsi skéma téhnis, modél utiliti lengkep tiasa ngaisolasi éléktroda grid sareng kawat dina jandela kontak, sareng moal aya fenomena sirkuit pondok.

>> Ukuran Spésifikasi

COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA
COA

COA
COA
COA

COA
COA
COA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami