Titanium Carbonitride, TiNC

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Titanium Carbonitride, TiNC

loba dipaké dina nyemprot, alat motong palapis, bubuk metalurgi sareng produk cermet.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

Rumus molekular  TICN
CAS  12654-86-3
Penampilan sareng pasipatan  bubuk abu
Titik lebur  350% C
Kapadetan  5,08 g / cm3
Aplikasi  loba dipaké dina nyemprot, alat motong palapis, bubuk metalurgi sareng produk cermet.

>> COA

COA

>> XRD

COA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami