Bubuk Titanium Karbida, TiC

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Titanium Karbida, TiC

Bubuk titanium karbida dipaké dina suhu luhur bahan nyemprot termal, bahan las, bahan pilem heuras, militér aviation militér karbida sareng cermet. Salaku aditif pikeun produksi thermistors, tingkatkeun résistansi pakean


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

Rumus molekular TiC
Kodeu CAS  12070-08-5
Sipat  bubuk hideung abu
Titik lebur  3140'C
Kapadetan  4. 930 g / ml
Mangpaat  Bubuk titanium karbida dipaké dina panyemprot termal termal, bahan las, bahan pilem hésé, maténalscarbide penerbangan militér sareng cermet. Salaku aditif pikeun produksi thermistors, tingkatkeun kagagahan

>> COA

COA

>> XRD

COA碳化钛

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Titanium karbida
1. pasipatan: abu-abu logam luster kristalin padet, heuras, kadua ngan ukur teu karasa inten,
magnetisme lemah.
2. Kapadetan (g / cm3,25 ℃): 4,93
4. Titik lebur (℃): 3140
Titik didih (℃, tekanan atmosfir): 4820
6. Kelarutan: leyur dina asam nitrat sareng aqua regia, leyur dina cai.
7. Mohs karasa: 9 ~ 10
8. Koefisien ékspansi termal (K): 7,74 × 10-6
Konduktivitas termal (W / (M · K)): 21
10. Panas formasi (kJ / mol): -183.4

Aplikasi
1. Bahan komposit: Keramik titanium karbida mangrupikeun bahan alat super sesah. TiC tiasa didamel kana sababaraha bahan keramik komposit sareng TiN, WC, Al2O3 sareng bahan baku anu sanés. Keramik titanium karbida digunakeun pikeun roda pituduh kawat gancang sareng motong waja karbon sabab henteu nyababkeun sabit ku baja sareng ngagaduhan résistansi oksidasi anu saé. Alat motong keramik komposit anu ngandung titanium karbida parantos seueur dianggo.
2. Bahan palapis: Titanium karbida salaku palapis permukaan mangrupikeun bahan anu tahan pisan. Sababaraha karbida kuat dilapis dina permukaan inten ku cara fisik atanapi kimia pikeun ngabentuk logam atanapi paduan. Logam atanapi alloy ieu tiasa berinteraksi sareng atom karbon dina permukaan inten dina suhu luhur pikeun ngabentuk karbida. Karbida ieu sanés ngan ukur tiasa ngabeungkeut saé sareng intan, tapi ogé bakal disusupkeun ku logam matrix, supados ningkatkeun adhesi antara inten sareng logam matriks. Hirup jasa cutter tiasa ningkat sababaraha kali ku déposisi pilem ipis karbida titanium dina cutter éta.
3. Dina pangajaran réaktor fusi nuklir, lapisan perméabel tahan tritium kabentuk dina permukaan bahan palapis titanium karbida sareng (TiN + TiC) bahan palapis komposit saatos perlakuan panas kimia tiasa nolak iradiasi ion hidrogén, gradién suhu sareng siklus termal.
4. Salaku tambahan, titanium karbida ogé tiasa dianggo pikeun nyiptakeun kaléng kanggo lebur timah, timah, cadmium, séng sareng logam sanés; Keramik titanium karbida transparan ogé bahan optik anu saé.

>> Spésifikasi

COA
COA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami