Bubuk Titanium Boride, TiB2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Titanium Boride, TiB2

dipaké pikeun pasipatan konduktif produk keramik panas-mencétan, bagian khusus suhu, bahan keramik komposit, didamel tina bahan keramik pemanasan PTC sareng bahan PTC fleksibel, lapisan vakum mangrupikeun bahan baku utama pikeun épaporasi parahu sareng bahan palapis sél éléktrolitik sél katoda


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

Rumus molekular  TIB2
Jumlah CAS  12006-80-3
Sipat  bubuk logam abu abu
Titik lebur  2980 "C
Karep  4,52 g / cm3
Mangpaat  dipaké pikeun pasipatan konduktif produk keramik panas-mencét, / bagian khusus gtemperature, bahan keramik komposit, didamel tina bahan pemanasan PTC sareng bahan PTC fléksibel, palapis vakum mangrupikeun bahan baku utami pikeun évaporasi parahu sareng bahan cathodecoating sél éléktrolit

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Titanium diborida
CAS: 12045-63-5
Pasipatan:
titik lebur: 2900-3225 ° C
kapadetan; 4,52 g / ml dina 25 ℃ (cahayana)
padet dina hidrogén péroxida sareng asam sulfat
sipat kimia:

Produkna nyaéta kristal héksagonal abu kalayan kapadetan relatif 4,50 sareng titik lebur 2900. Éta ngagaduhan karasa sareng kakuatan anu luhur, résistansi shock panas anu hadé, résistansi elektro lemah sareng henteu gampang dibor ku logam cair.

Bubuk dipaké dina nozet rokét, kontak listrik sareng bahan éléktroda suhu luhur, ogé tiasa dianggo salaku kasar; keramik konduktif, keramik alat, palapis V-maké tahan konduktif conductive; bahan komposit konduktif. conductive boron nitride (steamboat), Dihasilkeun ku titanium diboride (TiB2) sareng boron nitride (BN), mangrupikeun komponén utami peralatan vakum aluminizing. Parabot motong sareng keramik. Keramik titanium diborida didamel pikeun kawat gambar mati, maot ékstrusi, nozel sandblasting, elemen panyegelan, alat motong, jst bahan keramik komposit. Titanium diboride tiasa dianggo salaku komponén penting bahan komposit multi-komponén. Titanium diboride tiasa dianggo salaku alat motong k bahan komposit anu nganggo tic, tin, SiC sareng bahan sanés. Éta ogé tiasa dianggo salaku komponén pikeun ngajantenkeun bahan panyalindungan waja. Éta bahan anu pangsaéna pikeun sababaraha bagéan suhu luhur sareng alat-alat anu fungsina. Bahan katoda pikeun éléktrolisis aluminium.

Éta tiasa dianggo Salaku bahan katoda sél réduksi aluminium, TiB2 ngagaduhan kemampuan nutup ku aluminium cair, anu ngirangan konsumsi kakuatan aluminium éléktrolit sareng manjangkeun umur sél éléktrolitik.

Éta ogé tiasa dijantenkeun bahan pemanasan PTC sareng matérial PTC fléksibel, anu mangrupikeun agén penguat A1, Fe, Cu sareng bahan logam sanés. Aplikasi: dianggo salaku nozet rokét, kontak listrik, bahan éléktroda; metoda boron karbida, ogé katelah metoda réduksi karbobérmal, éta tiasa disiapkeun nganggo TiCl4 sareng BCl3 salaku bahan baku, dina kaayaan H2, suhu déposisi nyaéta 800 ~ 1000 ℃, TiCl4 + 2bcl3 + 5h2 = TiB2 + 10hcl, aplikasi kana panggilingan sareng produk tingkat listrik.

>> Spésifikasi









  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami