Tantalum bubuk Silisida, TaSi2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Tantalum bubuk Silisida, TaSi2

tantalum silisida tinggi titik lebur résistansi handap, tahan korosi, tahan oksidasi suhu luhur sareng silikon, bahan matrix karbon gaduh sipat anu saé sapertos kasaluyuan anu saé, salaku bahan grid, garis sambungan sirkuit terintegrasi, résistansi résistansi oksidasi suhu luhur, jst elemen pemanasan listrik, bidang bagian struktur suhu luhur sareng alat éléktronik, sareng langkung seueur panilitian sareng aplikasi


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

Rumus molekular  Tasi2
CAS No.  12067-56-0
Kapadetan  9,14 g / cm3
Titik lebur  2200 "C
Aplikasi  pikeun tantalum silisida ngagaduhan titik lebur résistansi handap anu rendah, korosi tahan, résistansi oksidasi suhu luhur sareng silikon, matriks karbon matérial ngagaduhan sipat anu saé sapertos kasaluyuan anu saé, salaku bahan grid, garis sambungan integratedcircuit, palapis résistansi oksidasi suhu luhur, jst, dina unsur pemanasan téelektrik , bidang bagian struktur suhu luhur sareng alat éléktronik langkung seueur panilitian sareng panerapan

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Spésifikasi

COA

>> Data anu aya hubunganana

Tantalum disilisida ngagaduhan sipat anu saé sapertos titik lebur tinggi, resistivitas rendah, tahan korosi, résistansi oksidasi suhu luhur sareng kasaluyuan anu saé sareng silikon, karbon sareng bahan dasar anu sanés. Hal ieu utamina dianggo dina unsur pemanasan listrik, komponén struktural suhu luhur, bahan gerbang, nyambungkeun sirkuit sirkuit terintegrasi, palapis tahan oksidasi suhu luhur, bubuk bahan baku keramik halus, aerospace, mesin sareng lapangan sanésna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami