Bubuk Tantalum Nitride, TaN

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Tantalum Nitride, TaN

Tantalum Nitride mangrupikeun kristal héksagonal hideung kalayan rumus molekul TaN sareng beurat molekul 194.95.
Kapadetan relatif 13,4, titik lebur nyaéta 3090 ℃, microhardness nyaéta 1100 kg / was, konduktivitas termal 9,54 W / (m, K), résistansi 128 mu Ω · cm.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Tantalum Nitride mangrupikeun kristal héksagonal hideung kalayan rumus molekul TaN sareng beurat molekul 194.95.
Kapadetan relatif 13,4, titik lebur nyaéta 3090 ℃, microhardness nyaéta 1100 kg / was, konduktivitas termal 9,54 W / (m, K), résistansi 128 mu Ω · cm.
Delta tantalum nitride mangrupikeun kristal konéng héjo, kagolong kana jinis natrium klorida, kalayan kapadetan relatif 15,6. Konstanta kisi nyaéta A = 0.4336nm sareng C = 0.4150nm.

Titik lebur nyaéta 2950 ℃, anu microhardness nyaéta 3200kg / mm2, sareng suhu titik konvérsi 17.8k.
Teu leyur dina cai, asam, rada leyur dina aqua aqua, leyur dina kalium hidroksida sareng ngaleupaskeun amonia, dipanaskeun nepi ka 2000 ℃ ngaleupaskeun nitrogén.
1. Résistansi Tantalum nitrida mangrupikeun bahan anu dianggo pikeun ngadamel resistansi lambaran anu pas.
2. Salaku bahan panambah tina bahan super keras, pent tantlorida tantalum murni tiasa disiapkeun: dianggo pikeun nyemprot, ningkatkeun stabilitas listrik trafo, sirkuit terintegrasi sareng dioda. Dina pembuatan sirkuit terintegrasi, pilem-pilem ieu disimpen dina luhur wafer silikon pikeun ngawangun résistansi permukaan gunung. Résistor Tantalum nitrida tahan kana uap cai. Tantalum nitride material digunakeun pikeun ngadamel lapisan pelindung tina kabel chip.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami