Tantalum bubuk karbida, TaC

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Tantalum bubuk karbida, TaC

Kapadetan téoritis nyaéta 1,44, titik lebur nyaéta 3730-3830 ° C, koefisien ékspansi termal 8,3 × 10-6, modulus elastis 291GPa, koefisien konduktivitas termal nyaéta 0,22j / cm · S · C.
Fitur sareng Maké
Stabilitas kimia anu saé, henteu leyur dina asam. Kapasitas antioksidan anu kuat. TaC biasana disintésis tina tantalum pentoxide sareng karbon hideung dina iners atanapi ngirangan suasana pikeun ngahasilkeun bubuk tambaga.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA碳化钽-水印_02 碳化钽-水印_07 碳化钽-水印_08

>> Ukuran Sértipikat

COA2

>> Data anu aya hubunganana

Tanmlum karbida
Rumus kimia nyaéta TaC, kisi kubik anu dipuseurkeun ku raray.
parameter
Kapadetan téoritis nyaéta 1,44, titik lebur nyaéta 3730-3830 ° C, koefisien ékspansi termal 8,3 × 10-6, modulus elastis 291GPa, koefisien konduktivitas termal nyaéta 0,22j / cm · S · C.
Fitur sareng Maké
Stabilitas kimia anu saé, henteu leyur dina asam. Kapasitas antioksidan anu kuat. TaC biasana disintésis tina tantalum pentoxide sareng karbon hideung dina iners atanapi ngirangan suasana pikeun ngahasilkeun bubuk tambaga. Produk kalayan kapadetan tinggi sareng luster logam tiasa didamel ku cara panas mencétan panas. Dipaké salaku panambah kana bahan aerospace sareng paduan heuras.
Tantalum karbida
Sifat tina
Bubuk kristalin kubik warna coklat terang, kagolong kana sistem kristal natrium klorida kubik. Teu leyur dina cai, henteu leyur dina asam anorganik, leyur dina asam campuran hidrofluorat sareng asam nitrat sareng leyur dina dékomposisi. Résistansi oksidasi anu kuat, gampang dipasang sareng diuraikeun ku kalium pyrosulfate. Konduktivitas listrik ageung, ngagaduhan résistansi 30 Ω dina suhu kamar, sipat superconduktor.
ngagunakeun
Dipaké dina Metalurgi bubuk, alat motong, keramik rupa, déposisi uap kimia, alat padet tahan tahan maké, alat, kapang sareng ngagem bahan baku komponén aditif, ningkatkeun kateguhan alloy. Awak tantalum karbida anu disinter nunjukkeun warna emas sareng tiasa dianggo salaku hiasan pikeun arloji. Tantalum karbida karsét pertumbuhan sisikian sinter ogé digunakeun pikeun ngahambat pertumbuhan butir, kalayan kapadetan 14.3g / cm3.

Tantalum karbida sareng karbida hafnium sadayana kagolong kana keramik réfraktif, ngandung hartos yén dua bahan ieu ngagaduhan sipat tahan panas anu luar biasa tina dua bahan ieu nyaéta kamampuan toléransi lingkungan anu ekstrim, panerapan poténsial hartosna aranjeunna sigana kalebet speed tinggi shuttle's sistem panyalindungan termal, sareng lapisan bahan bakar réaktor nuklir lingkungan super panas, nanging, kumargi teu acan muncul di laboratorium tiasa nguji titik leleh TaC sareng HfC tina dua jinis téknologi keramik, ngajantenkeun jalma-jalma éta henteu yakin, naha aranjeunna bener-bener sanggup digawé dina kaayaan lingkungan anu ekstrim Pikeun tujuan ieu, panaliti parantos ngembangkeun jinis téknologi pemanasan ekstrim anyar, nganggo laser pikeun uji résistansi panas TaC sareng HfC nganggo téhnik ieu, panaliti ngaidéntifikasi TaC sareng HfC duanana unsur sareng titik lebur tina campuran anu ditalungtik anu anyar diterbitkeun dina

Majalah Laporan Ilmiah (Scientific Reports), aranjeunna mendakan yén campuran dua jinis keramik (Ta0.8 H2O20C) tina titik lebur anu dititénan saluyu sareng hasil panilitian sateuacanna, ngahontal $ 3905, tapi titik lebur tina dua sanyawa ieu sorangan langkung luhur tibatan titik leburTaC anu parantos kapendak ngahontal $ 3768, sedengkeun HfC nyaéta 3958, panaliti nyarios yén munculna dua jinis matéri ieu, bakal muka jalan pikeun pangembangan kendaraan hiber hypersonic salajengna anu hartosna yén pesawat ruang angkasa payun tiasa janten langkung gancang tibatan kantos, diajar nyaéta Omar, sadie LouSi, Mr Barak (Omar Cedillos Barraza) Dr Di jurusan fisika di imperial college London, salami PhD sadie LouSi Mr Barak,

Dr Ayeuna janten profésor gaul di universitas Texas di el paso, sadie LouSi, Mr Barak, "saur Dr. Nalika ngalayang dina kecepatan hipersonik langkung ti Mach 5, gesekan sareng hawa nyiptakeun suhu anu luhur pisan. Boh TaC ogé HfC ngagaduhan parantos dianggo dina pamekaran kandaraan hipersonik dugi ka ayeuna, tapi papanggihan énggal kami nunjukkeun yén sanaos kami pikir yén dua jinis bahan ieu janten panas, nyatana kinerja tahan panas langkung seueur tina sanyawa anu dipikaterang ku manusa hartosna yén kanyataan atanapi tiasa dianggo pikeun pesawat ruang angkasa énggal: dina atmosfir, pesawat ruang angkasa tiasa sapertos hiber pesawat biasa, maka tiasa di luar angkasa kalayan kecepatan hiber hipersonik dua jinis bahan ieu tiasa ngajantenkeun pesawat ruang angkasa tiasa gerak bulak-balik antara atmosfir dina kaayaan panas anu ekstrim dihasilkeun ku conto TaC sareng kamungkinan panggunaan HfC sareng tutup irung pesawat sareng gesekan sareng dunya luar alat éksternal pangageungna nalika hiber Ayeuna-ayeuna, pesawat ruang angkasa Mach 5 teu acan sanggup hiber manned, tapi Dr Cediloth

Baraza nunjukkeun yén impian éta tiasa janten kanyataan di masa hareup. Dr. Cediloth Baraza nambihan:
Tés urang nunjukkeun yén ngawangun pesawat ruang angkasa hareup dina rohangan angkasa, dua jinis matéri ieu ngagaduhan poténsi anu ageung tina dua jinis bahan ieu pikeun tahan suhu anu luhur pisan, ieu ngandung harti yén hiji poé ka hareup, pesawat hipersonik anu dijaga bener-bener mungkin upami urang tiasa ngapung kalayan kecepatan Mach 5, maka waktos hiber ti London ka Sydney peryogi ngan sakitar 50 menit, ieu bakal nyandak dunya muka masihan hamil sareng kasempetan bisnis énggal di dunya énggal.

>> Khususna

COA
COA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami