Bubuk Tantalum Borida, TaB2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Tantalum Borida, TaB2

Boride tantalum (TaB2) nyaéta logam tantalum boride transisi, kagolong kana AlB2 genep pihak

struktur kristal, salaku bahan keramik suhu ultra luhur (UHTC) anu hadé,

kalayan karasa luhur sareng kakuatan dina suhu luhur, résistansi panas anu saé sareng oksidasi

résistansi, konduktivitas listrik anu hadé sareng konduktivitas termal, stabilitas kimia anu saé

sareng résistansi shock termal, tahan korosi maké-resisting anu sanés sareng sanésna

pasipatan.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

Rumus molekular  BTa
Jumlah CAS  12007-35-1
Beurat 202.57
Sipat  bubuk hideung sareng kulawu
Kapadetan  11.200
Titik lebur 3140
Aplikasi kusabab karasa luhur na éta tiasa dianggo salaku bahan suhu luhur sareng kasar

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Sipat kimia tantalum diborida
Titik lebur: 3140 ° C
Kapadetan: 11.200
Formulir: Kristal héksagonal hideung
12007-35-1 (Rujukan CAS DataBase)
Émbaran Kimia EPA: Tantalum Boride (TaB2) (12007-35-1)

Tanda barang bahaya: Xi
Kodeu Jenis Bahaya: 36/37/38
Pitunjuk kaamanan: 26-36
WGK Jérman: 3

Boride tantalum (TaB2) mangrupikeun logam transisi tantalum boride, kagolong kana struktur kristal AlB2 genep pihak, salaku bahan keramik suhu ultra luhur (UHTC) anu hadé, kalayan karasa sareng kakuatan anu luhur dina suhu luhur, résistansi panas anu hadé sareng tahan oksidasi, konduktivitas listrik anu hadé sareng konduktivitas termal, stabilitas kimiawi anu saé sareng résistansi kejutan termal, tahan korosi tahan-tahan anu hadé sareng pasipatan sanés. ngagunakeun
Éta parantos dianggo dina sistem panangtayungan termal wahana luar angkasa, wadah réfrakter, éléktroda busur plasma sareng mesin rokét, sareng parantos seueur dianggo salaku bahan anu kuat atanapi penguatan bahan komposit.

>> Spésifikasi



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami