Bubuk Silikon Borida, SiB6

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Silikon Borida, SiB6

Salaku P-tipe bahan termoéléktrik suhu luhur ngagantikeun boroncarbide, éta tiasa dianggo salaku rupa-rupa bahan baku abrasif, grinding karbida. Ogé dianggo salaku rékayasa bahan keramik, nozel peledakan, pabrik wilah bénsin sareng bagian sareng segel anu sénting anu diprofil.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

Rumus molekular   B6si
Jumlah CAS   12008-29-6
Sipat  bubuk hideung sareng kulawu
Kapadetan  3. 0g / cm3
Titik lebur  2200 C
Mangpaat  Salaku P-tipe bahan termoéléktrik suhu luhur pikeun ngagentoskeun boapcarbide, tiasa dianggo salaku bahan baku abrasif, grinding karbida. Dianggo ogé salaku rékayasa bahan keramik, nozel peledakan, pembuatan gasblades sareng bagian-bagian sareng segel anu sénrési anu sanés Dianggo salaku réfraksi

Silikon boride = 92. 95, kapadetan 3.0 / cm3, titik lebur 2200, bubuk abu glossyblack, henteu leyur dina cai, résistansi oksidasi, résistansi thermalshock, résistansi korosi kimia, khususna dina kaayaan shock tétermal ngagaduhan kakuatan anu kuat sareng stabilitas Sareng alus teuing listrik, éta tiasa dianggo salaku p-type matérial temperaturethermoelectric anu luhur pikeun ngaganti karbida karbida, sareng endtemperatur panas na tiasa ngahontal 1200 C. Éta tiasa dianggo salaku rékayasa keramikmaterial, nobét pasir, pabrik wilah turbin gas sareng bagian-bagian saring anu sanés ngawangun.

>> COA

COA

>> XRD

COA
COA
COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Aluminium borate (AlB2) mangrupikeun jenis senyawa binér anu diwangun ku aluminium sareng boron. Mangrupikeun padet beureum abu dina suhu normal sareng tekanan. Éta stabil dina asam éncér tiis, sareng terurai dina asam hidroklorat panas sareng asam nitrat. Mangrupikeun salah sahiji tina dua sanyawa tina aluminium sareng boron. Anu sanésna nyaéta alb12, anu biasana disebat aluminium borate. Alb12 mangrupikeun kristal monoklinik hérang hideung kalayan gravitasi khusus 2,55 (18 ℃).

Éta henteu leyur dina cai, asam sareng alkali. Éta terurai dina asam nitrat panas sareng diala ku lebur boron trioxide, walirang sareng aluminium sasarengan.

Dina struktur, atom B ngabentuk serpihan grafit sareng atom Al diantawisna, anu mirip pisan sareng struktur magnesium diborida. Kristal tunggal AlB2 nunjukkeun konduktivitas logam sapanjang sumbu sajajar sareng pesawat héksagonal substrat. Komposit aluminium boron dikuatkeun ku serat boron atanapi serat boron kalayan lapisan pelindung.

Kandungan volume serat boron sakitar 45% ~ 55%. Gravitasi khusus anu handap, sipat mékanis anu luhur. Kakuatan tarik longitudinal sareng modulus elastis tina komposit aluminium boron bertulang unidirectional masing-masing sakitar 1.2 ~ 1.7gpa sareng 200 ~ 240gpa.

Modulus elastis spésipik longitudinal sareng kakuatan khusus sakitar 3 ~ 5 kali sareng 3 ~ 4 kali duralumin alloy titanium sareng waja alloy, masing-masing. Éta parantos dianggo dina agén kipas mesin turbojet, kendaraan aerospace sareng struktur satelit. Metode beungkeutan difusi panas mencétan dianggo pikeun ngadamel pelat, propil sareng bagian anu bentukna rumit, sareng metode casting kontinyu ogé tiasa dianggo pikeun ngadamel sababaraha propil.

>> Spésifikasi



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami