Bubuk silisat

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Molybdenum Silicide, MoSi2

    Molybdenum Silicide, MoSi2

    Disolisida molibdenum (Molybdenumdisilicide, MoSi2) mangrupikeun jenis sanyawa molybdenum silikon, sabab dua radius atomna sami, éléktronegativitas caket, janten sami sareng sifat logam sareng keramik.

  • Copper Silicide, Cu5Si

    Tembaga Silisida, Cu5Si

    Silikat cupric (cu5si), ogé katelah silikat cupric, mangrupikeun sanyawa silikon binér tina tambaga, anu mangrupakeun sanyawa logam antara logam, anu hartosna sipatna aya diantara senyawa ionik sareng campuran. Cai mibanda konduktivitas anu hadé, konduktivitas termal, kamuluran, résistansi korosi sareng tahan tahan haus. Pilem silisida tambaga tiasa dianggo pikeun pasip chip dumasar tambaga, ngahambat difusi sareng hijrah éléktronna, sareng janten halangan difusi.

  • Chromium Silicide, CrSi2

    Kromium Silisida, CrSi2

    Panerapan kromium disilisida dina nyiapkeun bahan keramik ku pirolisis Polycarbosilane salaku prékursor bubuk Chromium disilisida tiasa ngamajukeun réaksi retakan PC, ningkatkeun ngahasilkeun keramik tina prékursor, ngirangan panyusutan linier tina prékursor dina prosés pirolisis, sareng ningkatkeun sipat bahan keramik.

  • Zirconium silicide, ZrSi2

    Zirconium silisida, ZrSi2

    zirconium disilicate utamina dianggo dina keramik logam, lapisan tahan oksidasi suhu luhur, bahan struktural suhu luhur, aerospace sareng lapangan sanésna

  • Tantalum Silicide powder, TaSi2

    Tantalum bubuk Silisida, TaSi2

    tantalum silisida tinggi titik lebur résistansi handap, tahan korosi, tahan oksidasi suhu luhur sareng silikon, bahan matrix karbon gaduh sipat anu saé sapertos kasaluyuan anu saé, salaku bahan grid, garis sambungan sirkuit terintegrasi, résistansi résistansi oksidasi suhu luhur, jst elemen pemanasan listrik, bidang bagian struktur suhu luhur sareng alat éléktronik, sareng langkung seueur panilitian sareng aplikasi

  • Titanium Silicide powder, Ti5Si3

    Bubuk Titanium Silisida, Ti5Si3

    Ti5Si3 ngagaduhan titik lebur anu luhur (2130 ℃), kapadetan rendah (4.65g / cm3) sareng sipat suhu luhur anu hadé sapertos karasa suhu tinggi, stabilitas suhu tinggi anu hadé sareng résistansi oksidasi, janten diharepkeun dianggo pikeun bahan struktural suhu luhur di luhur 1300 ℃.

  • Cobalt Silicide, CoSi2

    Kobalt Silisida, CoSi2

    Rumus kimia CoSi2. Beurat molekulna 115,11. Kristal orthorhombic coklat poék. Titik lebur nyaéta 1277 ℃, sareng kapadetan relatifna nyaéta 5.3. Éta tiasa dioksidasi dina 1200 ℃ sareng ngikis permukaanna;

  • Nickel Silicide, Ni2Si

    Nikel Silisida, Ni2Si

    Silicon (NiSi) mangrupikeun paduan austenit (NiSi) (1); éta dipaké salaku bahan kutub négatip tina t-thermocouple. Stabilitas thermoélectric na langkung saé tibatan pasangan éléktronik tipe E, J sareng K. Alloy silikon nikel kedah henteu disimpen dina gas anu ngandung walirang. Nembe, éta kadaptar salaku jinis thermocouple dina standar internasional.

  • Manganese Silicide, MnSi

    Manganis Silisida, MnSi

    Bisa leyur dina asam hidrofluorat, alkali, leyur dina cai, asam nitrat, asam sulfat. Silisis mangan mangrupikeun jenis séhat logam transisi, anu mangrupikeun jinis sanyawa intermetal réfraktif.

  • vanadium silicide, VSi2

    bunuh diri vanadium, VSi2

    Kristal prismatik kristal. Kapadetan relatifna 4,42. Teu leyur dina cai col sareng cai Panas, leyur dina asam hidrofluorat, leyur dina étanol, éter sareng asam. Cara: numutkeun pertandingan Babandingan vanadium pentoxide kana silikon diréaksikeun dina 1200 ℃, atanapi bakal saimbang sareng logam Vanadium tiasa diala ku réaksi vanadium sareng silikon dina suhu luhur.

  • Magnesium Silicide, Mg2Si

    Magnésium Silisida, Mg2Si

    Mg2Si mangrupikeun hiji-hijina sanyawa stabil sistem binér Mg Si. Éta ngagaduhan ciri titik lebur anu luhur, teu karasa luhur sareng modulus elastis tinggi. Éta mangrupikeun jurang band sempit n-tipe semikonduktor bahan. Éta ngagaduhan prospek aplikasi anu penting dina alat-alat optoelektronik, alat éléktronik, alat énergi, laser, manufaktur semikonduktor, komunikasi kontrol suhu anu tetep sareng bidang-bidang sanés.

  • Titanium Disilicide, TiSi2

    Titanium Disilicide, TiSi2

    Kinerja silikon titanium: résistansi oksidasi anu hadé dina suhu luhur, dianggo salaku bahan tahan panas, awak manaskeun suhu luhur, jst.

12 Teras> >> Halaman 1/2