Produk

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Manganese Boride Powder, MnB2

    Bubuk Bor Mangan, MnB2

    Tiasa dianggo salaku jinis anti oksidasi, anti érosi sareng ningkatkeun kakuatan termal aditif boron, dianggo salaku industri nuklir, bahan superconduktor industri militér sareng bahan énggal sanés

  • Hafnium Hydride Powder, HfH2

    Bubuk Hidrési Hafnium, HfH2

    Dipaké dina industri énergi atom jeung industri aerospace. Dipaké salaku bahan rod kontrol pikeun réaktor nuklir, éta tiasa dianggo salaku panguat rokét alit sareng kuat.

  • Tantalum carbide powder, TaC

    Tantalum bubuk karbida, TaC

    Kapadetan téoritis nyaéta 1,44, titik lebur nyaéta 3730-3830 ° C, koefisien ékspansi termal 8,3 × 10-6, modulus elastis 291GPa, koefisien konduktivitas termal nyaéta 0,22j / cm · S · C.
    Fitur sareng Maké
    Stabilitas kimia anu saé, henteu leyur dina asam. Kapasitas antioksidan anu kuat. TaC biasana disintésis tina tantalum pentoxide sareng karbon hideung dina iners atanapi ngirangan suasana pikeun ngahasilkeun bubuk tambaga.

  • Hafnium Carbide Powder, HfC

    Bubuk Karbida Hafnium, HfC

    aktivitas permukaan luhur, résistansi suhu luhur, résistansi oksidasi tinggi, kakuatan tinggi, karasa luhur, konduktivitas termal anu alus, kateguhan anu saé, mangrupikeun titik lebur anu penting, kakuatan tinggi sareng tahan korosi tina bahan struktural suhu luhur, sareng nyerep efisiensi tinggi cahaya anu katingali, Inflasi reflektif sareng neundeun énergi sareng ciri sanés panyimpenan panas. Digunakeun sacara lega dina éléktronika, palapis, nyemprot karbida, aerospace, énergi atom, pilem keras sareng otomatisasi metalurgi sareng daérah-téknologi bertéknologi luhur anu penting pikeun bahan konci. Hususna pikeun nozét rokét, tiasa dianggo pikeun balik deui ka suasana jagad rokét irung congcot

  • Molybdenum Silicide, MoSi2

    Molybdenum Silicide, MoSi2

    Disolisida molibdenum (Molybdenumdisilicide, MoSi2) mangrupikeun jinis sanyawa molybdenum silikon, sabab dua radius atomna sami, éléktronegativitas caket, janten sami sareng sifat logam sareng keramik.

  • Titanium Carbide Powder, TiC

    Bubuk Titanium Karbida, TiC

    Bubuk titanium karbida dipaké dina suhu luhur bahan nyemprot termal, bahan las, bahan pilem heuras, militér aviation militér karbida sareng cermet. Salaku aditif pikeun produksi thermistors, tingkatkeun résistansi pakean

  • Niobium Carbide powder, NbC

    Bubuk Niobium Carbide, NbC

    keramik multi-fase mangrupikeun bahan baku tina bahan keramik multi-fase. Bahan keramik multi-fase anu dihasilkeun sering hig dina karasa, titik peleburan tinggi, stabilitas kimia sareng konduktivitas anu hadé Dipaké dina bagian tahan maké, alat motong sareng éléktroda

  • Titanium Powder, Ti

    Bubuk Titanium, Ti

    Produkna bubuk henteu teratur pérak-kulawu kalayan kapasitas nyeuseup ageung sareng mudah terbakar dina kaayaan suhu tinggi atanapi kaayaan listrik.

    Aplikasi: bubuk titanium mangrupikeun jinis bubuk logam kalayan aplikasi anu lega.

  • Zirconium Aluminum Alloy, Zr-Al

    Zirconium Aluminium Alloy, Zr-Al

    Istilah umum pikeun persiapan atanapi alat anu sacara efektif nyerep molekul gas tangtu, dianggo pikeun kéngingkeun atanapi ngajaga vakum, sareng nyucikeun gas.
    Ngaran Cina: bubuk aloi aluminium zirconium, zirconium aluminium 16 geter Entong disebatna: Agén degassing
    Pamakéan: Dipaké pikeun kéngingkeun sareng ngajaga vakum, jsb

  • Copper Silicide, Cu5Si

    Tembaga Silisida, Cu5Si

    Silikat cupric (cu5si), ogé katelah silikat cupric, mangrupikeun sanyawa silikon binér tina tambaga, anu mangrupakeun sanyawa logam antara logam, anu hartosna sipatna aya diantara senyawa ionik sareng campuran. Cai mibanda konduktivitas anu hadé, konduktivitas termal, kamuluran, résistansi korosi sareng tahan tahan haus. Pilem silisida tambaga tiasa dianggo pikeun pasip chip dumasar tambaga, ngahambat difusi sareng hijrah éléktronna, sareng janten halangan difusi.

  • Silicon Boride Powder, SiB6

    Bubuk Silikon Borida, SiB6

    Salaku P-tipe bahan termoéléktrik suhu luhur ngagantikeun boroncarbide, éta tiasa dianggo salaku rupa-rupa bahan baku abrasif, grinding karbida. Ogé dianggo salaku rékayasa bahan keramik, nozel peledakan, pabrik wilah bénsin sareng bagian-bagian sareng segel anu sanés anu diprofil.

  • Magnesium Boride Powder, MgB2

    Bubuk Magnésium Borida, MgB2

    Superconduktor magnésium diborida dina listrik, magnét, panas sareng sajabina. Éta ngagaduhan aplikasi anu penting. Super ngalakukeun magnet, jalur transmisi listrik sareng detéktor médan magnét sénsitip

123456 Teras> >> Halaman 1/7