Bubuk nitrogén

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Tantalum Nitride powder, TaN

    Bubuk Tantalum Nitride, TaN

    Tantalum Nitride mangrupikeun kristal héksagonal hideung kalayan rumus molekul TaN sareng beurat molekul 194.95.
    Kapadetan relatif 13,4, titik lebur nyaéta 3090 ℃, microhardness nyaéta 1100 kg / was, konduktivitas termal 9,54 W / (m, K), résistansi 128 mu Ω · cm.

  • Calcium Nitride Powder, Ca3N2

    Bubuk Kalsium Nitrida, Ca3N2

    Kalsium nitrida, rumus kimia Ca3N2, CAS: 12013-82-0, kapadetan: 2.670 g / cm3, penampilan: kristal coklat beureum
    Massa molar: 148,25 g · mol-1, titik lebur: 1195 ℃, kalarutan cai: hidrolisis. Kalsium nitrida aktip pisan sareng rusak nalika aya dina hawa.

  • Niobium Nitride powder, NbN

    Bubuk Niobium Nitride, NbN

    Bulak kulawu sareng warna konéng. Kapadetan relatif 8,47I titik lebur 2300 ℃; Panas formasi -237.8kj / mol; Mohs karasa 8, karasa mikro 14.3GPA; Résistansi 200U. Cm. Suhu kritis transisi superconduktor na nyaéta 15,6 K.

  • Magnesium Nitride Powder, Mg3N2

    Bubuk Magnésium Nitrida, Mg3N2

    Persiapan kateguhan luhur, konduktivitas termal tinggi, korosi résistansi, tahan tahan haus sareng suhu luhur unsur-unsur sanés tina nitrias anu mangrupikeun Bahan tambahan pikeun peleburan waja anu kuat. Persiapan bahan keramik khusus. Pabrikan agén foaming alloy khusus Dipaké dina pabrik kaca khusus. Patalina polimér katalitian Pamulihan limbah nuklir. Katalis pikeun sintésis inten sintétik sareng katalysmaterial pikeun kubik boron nitrida

  • Zirconium Nitride, ZrN

    Zirconium Nitride, ZrN

    digunakeun dina pembuatan wadah panas-mencét, nyaring aluminium, bismut, cadmium, timah, timah sareng salaku wadah asam panyimpenan. Alat keras komposit nano karbida semén karbida suhu luhur Bahan konduktor keramik, bahan tahan maké panas tahan, maturan penguatan dispersi, utamina dianggo dina perangkat keras, bahan bangunan, ware saniter sareng bagian-bagian logam sadidinten sanés di luhur arah aplikasi

  • Hafnium Nitride Powder, HfN

    Bubuk Hafnium Nitride, HfN

    Kalayan suhu luhur, résistansi korosi, tahan maké, thermalshock, kapadetan lemah sareng teu karasa kinerja luar biasa tina bahan éngceramik, utamina dianggo dina suhu luhur, oksidasi sareng aerospace penerbangan sareng lapangan sanésna

  • Titanium Nitride Powder, TiN

    Bubuk Titanium Nitride, TiN

    dipaké salaku bahan konduktif bubuk sareng bahan hiasan anu seueur dianggo dina suhu luhur. maké sareng aerospace sareng lapangan sanésna. Bahanna ngagaduhan konduktivitas anu saé, tiasa éléktroda éléktrolisis uyah sareng kontak listrik sareng konduktif anu sanés. Ogé dianggo salaku bubuk bubuk atah keramik tine, bahan konduktif