Niobium Silicide, NbSi2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Niobium Silicide, NbSi2

Niobium silicide komposit matrix alloy matrix composite mangrupikeun bahan struktural suhu luhur anu ngajangjikeun. Dina komposit dua-fase ieu, leyuran niobium nyayogikeun kateguhan suhu kamar sedengkeun si2nb nyayogikeun kakuatan suhu luhur. Kompositna gaduh stabilitas termodinamika tinggi sareng stabilitas mikrostruktur dina suhu luhur.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> XRD

COA

>> Data anu aya hubunganana

Ngaran Cina: niobium silicide
Ngaran Cina: niobium disilicide / Niobium disaliticide
Landian Inggris: niobium silicide (NbSi2); niobium silisida; cacad niobium
CAS: 12034-80-9
EINECS: 234-812-3
Formula molekular: NbSi2
Beurat molekul: 149.0774
Ngédit sipat fisikokimia
Titik lebur: 1940 ℃

1. Niobium silisida komposit binér paduan matrix komposit mangrupikeun bahan struktural suhu luhur anu ngajangjikeun. Dina komposit dua fase ieu, leyuran niobium nyayogikeun kateguhan suhu kamar bari si2nb nyayogikeun kakuatan suhu luhur. Kompositna gaduh stabilitas termodinamika tinggi sareng stabilitas mikrostruktur dina suhu luhur.
2. NbSi2 superalloy dumasar ngagaduhan titik lebur anu luhur, kapadetan rendah sareng sipat komprehensif anu hadé. Suhu jasa target na nyaéta 200-300 ℃ langkung luhur tibatan superalloy dumasar Ni. Diperkirakeun dianggo dina wilah mesin turbin gas anu dianggo dina 1300-1500 ℃ sareng komponenana panas mesin scramjet wahana aerospace.
3. Gagasan panilitian sareng pamekaran supérsmal dumasar NbSi2 nyaéta ngawangun solusi solid niobium / Nb5Si3 komponén fase dua ku nambihan fase solusi padet saluran, anu tiasa ningkatkeun kateguhan suhu kamar bari ngajaga kakuatan suhu tinggi anu hadé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami