Bubuk Niobium Nitride, NbN

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Niobium Nitride, NbN

Bulak kulawu sareng warna konéng. Kapadetan relatif 8,47I titik lebur 2300 ℃; Panas formasi -237.8kj / mol; Mohs karasa 8, karasa mikro 14.3GPA; Résistansi 200U. Cm. Suhu kritis transisi superconduktor na nyaéta 15,6 K.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Niobium Nitride
CAS: 24621-21-4
EINECS. 246-362-5
Rumus kimia NNb
Beurat molekul 106.913 Inchi Inchi = 1 / n.nb / rNNb / C1-2
Titik lebur nyaéta 2573 ℃
Niobium nitrida - sipat
Bulak kulawu sareng warna konéng. Kapadetan relatif 8,47I titik lebur 2300 ℃; Panas formasi -237.8kj / mol; Mohs karasa 8, karasa mikro 14.3GPA; Résistansi 200U. Cm. Suhu kritis transisi superconduktor na nyaéta 15,6 K. Teu leyur dina asam hidroklorat, asam nitrat sareng asam sulfat; Bisa leyur dina asam hidrofoforat sareng asam sulfat konséntrat larutan, ogé leyur dina basa panas atanapi konsentrasi tinggi basa, sareng ngaleupaskeun amonia.
Salaku aditif karbida, niobium murni luhur ogé tiasa didapet. Nalika dipanaskeun janten 500 ~ 800 ℃ dina hawa, niobium pentoxide kabentuk sareng nitrogén dileupaskeun. Niobium nitrida diurai kana logam niobium dina vakum. Niobium nitride sareng titanium karbida, zirconium karbida, vanadium karbida, tantalum oksida, sareng sajabana tiasa ngawangun solusi anu padet.
Sanyawa B-1 has. Struktur kristal natrium klorida. Suhu kritis superconduktivitas nyaéta 17.3K. Widang magnét kritis luhur nyaéta 43T. Kapadetan arus kritis Jc, (4.2K, 20T) dugi ka 2 × 106A / cm2. Stabilitas termal tinggi sareng stabilitas kimia, iradiasi anti neutron, bahan pilem ipis superconduktor anu hadé. Campuran argon sareng nitrogén disusun ku cara sputter. Hal ieu digunakeun pikeun ngadamel alat instrumén kuantum superconduktor anu stabil pisan sareng bahan éléktroda.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami