Bubuk Niobium Carbide, NbC

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Niobium Carbide, NbC

keramik multi-fase mangrupikeun bahan baku tina bahan keramik multi-fase. Bahan keramik multi-fase anu dihasilkeun sering hig dina karasa, titik peleburan tinggi, stabilitas kimia sareng konduktivitas anu hadé Dipaké dina bagian tahan maké, alat motong sareng éléktroda


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

Niobium karbida
Persamaan kimia: Nbcnt: 3500. C
Titik didih: 4300. C
Kapadetan: 7. 6g / ml dina 25 "C (éta)
Formulir: bubuk besi ferrous Aplikasi dina bahan komposit (1) keramik multi-fase mangrupikeun salah sahiji bahan téaw tina bahan keramik multi-fase. Bahan-bahan keramik multi-fase anu dihasilkeun mangrupikeun titik anu sering karasa, stabilitas anu hadé sareng konduktivitas Éta dianggo dina bagian anu teu nganggo, cuttingtool sareng éléktroda (2) Karbida sementén henteu ngan ukur tiasa dianggo ashibitor tina pertumbuhan butir karbida sementén, tapi ogé tiasa ngawangun tahapan anu katilu kalayan WC sareng Co sasarengan sareng karbida sanés, anu sacara casignificant ningkatkeun kateguhan termal sareng résistansi panas tina pangaruh Seméntalboksida, panas sareng résistansi tekanan. Kusabab niobium karbida ngagaduhan kautamaan pikeun ningkatkeun kateguhan paduan sareng ningkatkeun kamekaran paduan, éta tiasa dianggo pikeun nyiapkeun alat-alat karbida karsida kalayan kinerja motong anu saé. 3) Fase niobium carbidehard anu keras tina éléktroda permukaan lebet kana struktur surfacinglayer, sahingga lapisan lasna ngagaduhan rorongkong-tahan anu langkung saé, sareng résistansi pakean langkung ningkat. Paduan tahan maké tina electrodewelding ieu 1.2-1.8 kali langkung luhur dibanding 45 baja anu dipéndeun (HRC50) sareng 2.43.6 kali langkung luhur dibanding paduan tahan-tahan Fe-cr-cb. Dina waktos anu sasarengan, lapisan surfacing tahan tahan henteu peryogi preheating nalika las. Sareng tiasa permukaan dina permukaan bahan damel. Cracksgenerated leutik dina permukaan tiasa ngaleupaskeun setrés lapisan surfacing sareng moal nyebarkeun kana bahan dasarna. d fase penguatan baja Nambahkeun jumlah niobium karbida dina prosés pembuatan baja tiasa ngahontal pangaruh penguatan curah hujan sareng penguatan kristal anu hadé, sahingga ningkatkeun sipat mékanis sacara keseluruhan tina waja. (4) Aerospacecomponents digunakeun salaku bahan bahan kimia pikeun nyiapkeun peralatan manyaerospace

>> COA

COA
COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Niobium karbida
CAS (12069-94-2
EINECS. 235-117-8
sipat fisiko-kimia
Niobium karbida nyaéta kristal kubik héjo kalayan hérang logam sareng kagolong kana sistem kristal natrium klorida kubik.
Dénsitas relatif 8,47, kisi konstan A = 0.447nm,
Titik lebur nyaéta 3500 ℃. Microhardness> 23.5 Gpa (> 2400 kg / mm2), langkung hese tibatan corundum. 338000 N / modulus elastis, koefisien ékspansi termal 6,65 * 10 ^ (6) / K, konduktivitas termal 14 w / (m K), ngahasilkeun panas - 140,7 kJ / mol, kapasitas panas khusus 36,8 J / (mol · K), résistansi tina 35 mu Ω · cm.
Teu leyur dina asam hidroklorat panas sareng tiis, asam sulfat, asam nitrat, leyur dina asam hidrofoforat panas sareng larutan campuran asam nitrat. Mantep dina 1000 ~ 1100 ℃ sareng gancang dioksidasi janten niobium pentoxide di luhur 1100 ℃. Niobium karbida gampang dipasang kana titanium karbida, karbida zirconium, karbida tungsten sareng sanyawa anu sanésna, sareng sasarengan ngawangun campuran larutan padet anu homogen. Titik lebur: 3500 ℃, kapadetan: 7.6g / cm (25 ℃) pamakean
Salaku bahan aditif karbida campuran padet, éta mangrupikeun komponén padet sareng karbida karbida leyuran padet, sapertos sistem ternary WC-NBC-C. Ogé tiasa ngadamel permata buatan ungu.
Polycarbides dumasarkeunana, sapertos sistem ternary NBC-WC-C, tiasa dianggo salaku bahan pelapis nozel pikeun aplikasi aeroangkasa
Niobium karbida (NbC) mangrupikeun kristal kubik héjo kalayan hérang logam sareng kagolong kana sistem kristal natrium klorida kubik. Mangrupikeun jinis titik lebur anu luhur, bahan karasa luhur, seueur dianggo dina bahan suhu luhur anu réfraktif sareng aditif alloy anu sesah.
Salaku aditif karbida, éta mangrupikeun komponén larutan padet karbida ternary sareng quaternary, sapertos sistem ternary WC-NBC-C. Ogé tiasa ngadamel permata buatan ungu.
Niobium karbida ngagaduhan stabilitas kimia anu saé sareng kinerja suhu luhur. Teu leyur dina asam hidroklorat panas sareng tiis, asam sulfat, asam nitrat, leyur dina asam hidrofoforat panas sareng larutan campuran asam nitrat; Campuranana dihijikeun kana titanium karbida, zirconium karbida, tungsten karbida sareng sanyawa anu sanés, sareng campuran éta dihasilkeun sasarengan. Mantep dina 1000-1100 ℃ sareng gancang dioksidasi janten niobium pentoxide di luhur 1100 ℃. Umumna, éta dibungkus dina botol plastik atanapi kantong aluminium foil dina karton.

(2) Pamakéan produk: Aplikasi dina bahan komposit: - duplex keramik: salaku salah sahiji bahan baku tina bahan keramik duplex, didamel tina bahan keramik dupobér karbida karbida kalayan karasa, titik lebur tinggi, stabilitas kimiawi anu saé sareng konduktivitas listrik, sering dipaké dina bagéan anu teu nganggo, alat motong karbida semén sareng daérah éléktroda: henteu ngan ukur tiasa dianggo salaku hambatan pertumbuhan sisikian karbida karsida, tapi ogé ku karbida sanés anu kabentuk di luar WC sareng Co disperso katilu, sacara signifikan ningkatkeun karbida karasa karasa sareng termal résistansi shock pikeun kamampuan tahan oksidasi tekanan Niobium karbida sareng ningkatkeun kateguhan alloy sareng ningkatkeun kateguhan narekahan tina paduan, sareng sajabana, janten tiasa dianggo pikeun persiapan kinerja motong bahan alat motong karbida semén sareng niobium karbida tiasa didamel permata buatan ungu - éléktroda permukaan, fase atos karbida karbida karbida kana organisasi lapisan hardfacing, jadikan las lapisan g ngagaduhan kerangka tahan-tahan anu saé, kabisaan ningkatkeun pisan alloy éléktroda éléktronika overlaying, résistansi pakeanana tibatan anu dipasangkan 45 # waja (HRC50) 1,2 1,8 kali langkung luhur, tibatan dina Fe - Cr - C - B ngajalankeun -di ngaleungitkeun 2,4 ka 3,6 kali résistansi Las dina waktos anu sami, lapisan las overlaying tahan tahan tanpa preheating, sayogi dina las permukaan pakét, retakan alit permukaan tiasa ngaleupaskeun permukaan lapisan setrés setrés sareng henteu nyebarkeun dina fase logam sareng penguatan waja dina prosés pembuatan baja tilas niobium karbida, tiasa ngahontal pangaruh penguatan présipitasi sareng penguatan gandum anu hadé, pikeun ningkatkeun sipat mékanis komprehensif tina waja, bagian aerospace: dianggo pikeun turbin mesin rotor agul nozel jet vane lining sareng struktur réaktor nuklir sareng seueur alat cadang penerbangan anu sanés nyiapkeun bahan dina aplikasi bahan palapis: - lapisan palapis waja die: niobi um karbida salaku karbida logam, ngagaduhan kakuatan panas anu kuat pisan sareng ketahanan abrasi janten diterapkeun dina acara baja anu tiasa ningkatkeun resistansi pakean permukaan die - lapisan karya-sapotong logam: dina permukaan matriks komposit niobium karbida permukaan bahan damel, ngadamel na teu karasa permukaan ningkat pisan, tiasa ngahontal HV2800 di luhur, dina waktos anu sami, ningkatkeun suhu padamelan padamelan sareng organisasi, supados manjangkeun umur jasa ku prosés déposisi fase cair kimia tiasa ngawujudkeun palapis karbida niobium dina permukaan cingcin piston beusi tuang, palapis sareng bahan dasar dina kombinasi sareng anu kuat; Cincin piston palapis ieu ngagaduhan struktur bentuk saku panyimpenan anu saé, sareng kaunggulan duanana karasa, tiasa dikirangan sacara signifikan tanpa pelumasan sedeng sareng koefisien gesekan geser nalika solar pelumasan minyak mesin, ningkatkeun pisan ketahanan ageman, tiasa ngirangan leungitna gesekan mesin solar dina waktos anu sami, ningkatkeun kinerja mesin solar - lapisan karbida niobium sanésna: pesawat ruang angkasa komponén suhu luhur nganggo lapisan niobium karbida, tiasa ngajantenkeun umur jasa na ningkat pisan dina industri éléktronik, bahan perantara tabung éléktronik nganggo kobalt ultrafine anu ngandung niobium karbida, pikeun ningkatkeun tingkat radiasi dina permukaan grid Turunkeun suhu dina kisi sareng ngirangan émisi termal grid gaduh pangaruh anu signifikan, sahingga manjangkeun umur tabung éléktronik dina panerapan produksi niobium logam: metoda réduksi henteu langsung anu utama dianggo pikeun ngahasilkeun niobium logam, kaluaran niobium karbida mimiti dianggo salaku réduktansi, sareng niobium pentoxide dihasilkeun niobium logam kandel, didamel pikeun nyaring tambihan niobium logam murni anu murni, niobium karbida ogé tiasa ngarahkeun pangirangan pikeun ngahasilkeun niobium niobium pentoxide murni.

>> Khususna

COA
COA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami