Bubuk Niobium Boride, B2Nb

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Niobium Boride, B2Nb

Niobium boride mangrupikeun kristal héksagonal abu, anu utamina dianggo dina keramik halus sareng bahan superconduktor. Diantara bahan superconducting, ngan NbB gaduh kinerja suhu transisi superconducting tinggi


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

Rumus molekular B2Nb
Jumlah CAS 12045-19-1
Sipat  bubuk hideung sareng kulawu
Kapadetan 7 g / cm3
Titik lebur 3050.C
Aplikasi dipaké salaku bahan baku keramik rupa

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Niobium boride, kristal héksagonal abu
Disebut Niobium Boride
Rumus na nyaéta B2Nb
Kapadetan relatif 7,00
Kisi tetep A = 0.310nm
Titik lebur nyaéta 3000 ℃
Héséna 2600 kg / éta
Beurat molekulna nyaéta 103.7174

Niobium boride mangrupikeun kristal héksagonal kulawu, anu utamina dianggo dina keramik halus sareng bahan superconduktor. Diantara bahan superconducting, ngan NbB gaduh kinerja suhu transisi superconducting tinggi. Dina waktos anu sasarengan, niobium diboride mangrupikeun bahan baku tina emas brazing, brazing sareng logam tahan api NbN brazing connection, alus kababayan sareng panyebaran, fluks anu saé, kamampuan ngeusian anu kuat, kakuatan las suhu luhur.

>> Spésifikasi



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami