Nikel Silisida, Ni2Si

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Nikel Silisida, Ni2Si

Silicon (NiSi) mangrupikeun paduan austenit (NiSi) (1); éta dipaké salaku bahan kutub négatip tina t-thermocouple. Stabilitas thermoélectric na langkung saé tibatan pasangan éléktronik tipe E, J sareng K. Alloy silikon nikel kedah henteu disimpen dina gas anu ngandung walirang. Nembe, éta kadaptar salaku jinis thermocouple dina standar internasional.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

Fomula molekular  Ni2s
Jumlah CAS 12059-14-2
Sipat bubuk logam hideung abu
Kapadetan  7. 39g / cm3
Titik lebur  1020. C
Mangpaat  sirkuit terintegrasi mikroéléktronika, pilem silisida nikel, siliconthermocouple nikel silikon

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Spésifikasi

COA

>> Data anu aya hubunganana

Silicon (NiSi) mangrupikeun paduan austenit (NiSi) (1); éta dipaké salaku bahan kutub négatip tina t-thermocouple. Stabilitas thermoélectric na langkung saé tibatan pasangan listrik tipe E, J sareng K.
Paduan silikon nikel teu kedah disimpen dina gas anu ngandung walirang. Nembe, éta kadaptar salaku jinis thermocouple dina standar internasional.
Parameter NiSi sapertos kieu:
Komposisi kimia: Si: 4.3%, Mg: 0,1%, sésana nyaéta Ni
Dénsitas: 8,585g / cm3
Résistansi: 0,365 Ω mm2 / MRéfisién suhu résistansi (20-100 ° C) 689x10 dikurangan kakuatan 6 / K Koefisién tina ékspansi termal (20-100 ° C) 17x10 dikurangan kakuatan 6 / KThermal konduktivitas (100 ° C) 27xwm négatip kakuatan kahiji K négatip titik kakuatan munggaran Ngalihkeun: 1420 ° C

Widang aplikasi:
Silikon mangrupikeun bahan semikonduktor anu seueur dianggo. Rupa-rupa silikid logam parantos diulik pikeun kontak sareng téknologi interkonéksi alat semikonduktor. MoSi2, WSI sareng
Ni2Si parantos diwanohkeun kana kamekaran alat mikroelektronika. Pilem ipis basis silikon ieu cocog sareng bahan silikon, sareng tiasa dianggo pikeun insulasi, isolasi, pasipitas sareng interkonéksi dina alat silikon, NiSi, salaku bahan sélér diri anu paling ngajantenkeun pikeun alat nanoscale, parantos ditaliti pikeun na leungitna silikon rendah sareng anggaran panas formasi rendah, resistivitas lemah sareng teu aya pangaruh linewidth Dina éléktroda graphene, sélikel nikel tiasa nunda ayana pulverisasi sareng retakan éléktron silikon, sareng ningkatkeun konduktivitas éléktroda. Pangabisa sareng panyebaran épék tina alloy nisi2 dina Keramik SiC dina hawa anu beda sareng suasana anu ditalungtik.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami