Bubuk Nikel Borida, Ni2B

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Nikel Borida, Ni2B

Nikel bonde asalna dipaké salaku pemangkin sagala rupa réaksi dina suasana ahydrogen. Éta parantos dianggo réaktan sareng katalis dina réaksi réaksi. Kauntungannana bonde nikel utamina kateguhanna tinggi, pangaruh goodcatalytic, stabilitas kimia Sareng stabilitas termal tinggi, phasereaction cair ngagaduhan seléktivitas sareng réaktivitas anu hadé, tiasa janten katalis hidrogénelektroda logam sanés, katalis éléktroda éléktroda sél.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

Rumus molekular  NI2B
Jumlah CAS  12619-90-8
Sipat  kulawu hideung
Kapadetan  7,39 g / cm3
Titik lebur  1020 C
Mangpaat  Nikel bonde asalna dipaké salaku pemangkin réaksi musnah dina suasana ahydrogen. Éta parantos dianggo réaktan sareng katalis dina réaksi réaksi. Kauntungannana bonde nikel utamina kateguhanna tinggi, pangaruh goodcatalytic, stabilitas kimia Sareng stabilitas termal tinggi, dina phasereaction cair ngagaduhan seléktivitas sareng réaktivitas anu hadé, tiasa janten katalis hidrogénelektroda logam sanés, katalis éléktroda éléktroda sél.

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Formula kimia Ni2B
Beurat molekul 69.52
Titik lebur nyaéta 1020
Kapadetan relatif 7,3918
Kacida magnét. Larut dina aqua regia sareng asam nitrat. Sanaos stabil dina hawa garing, éta réaksina gancang dina hawa beueus, khususna ku ayana CO2. Éta réaksina sareng gas klorin nalika ngaduruk. Nalika dipanaskeun ku uap cai, oksida nikel sareng asam borat tiasa dibentuk.

>> Spésifikasi



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami