Warta

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Haixin Metal parantos hasil ngembangkeun karbida tantalum kalayan ukuran partikel laser kirang ti 3 mikron

    Tantalum karbida, TaC dina rumus kimia, bubuk coklat logam kubik coklat lampu, kagolong kana sistem kristal natrium klorida kubik. Teu leyur dina cai, henteu leyur dina asam anorganik, leyur dina asam hidrofluorat sareng asam campuran asam nitrat sareng tiasa diuraikeun. Tantalum karbida ngagaduhan kimia anu saé ...
    Maca deui
  • Haixin bahan silikon héksaborasi nempatkeun kana produksi di Pasar bahan internasional

    Dina Séptémber 2020, Haixin hasil ngekspor 1 ton silikon héksaborat. Haixin ngahasilkeun héksaborasi silikon. Prosés pangirangan karbida karbida sareng silikon oksida henteu disortir tina bubuk boron purity luhur sareng bubuk silikon purity luhur. Gelar paduan wa ...
    Maca deui
  • Logam Haixin ngenalkeun diffractometer sinar-X paling canggih di Cina

    Sakumaha ceuk paribasa: upami padamel hoyong damel anu saé, anjeunna kedah langkung heula ngasah pakakasna. Dina sababaraha taun éksplorasi kontinyu, Haixin parantos nuturkeun prinsip kualitas heula, sareng aktip nyandak stratégi pangembangan kualitas munggaran sareng kuantitas anu mimiti pikeun ...
    Maca deui
  • Titanium hidrida purity luhur disayogikeun dina harga panghandapna di Pasar Haixin

    Haixin logam gaduh 20 taun pangalaman produksi propésional, ngagaduhan lini produksi anu ngahususkeun dina produksi bahan hidrogénsasi, kalayan téknologi inti hidrogenasi sareng tim produksi bermutu tinggi, kapasitas produksi bulanan 5 ton, penjualan spot, ...
    Maca deui
  • Perusahaan diulem kanggo nganjang ka Pusat Pamariksaan Nagara Jinzhou, inspeksi sareng tés sertifikasi

    Tanggal 1 Séptémber 2020, dinten na jelas sareng cerah. Atas nami manajer umum perusahaan, Mr. Zhang Hongtao, wakil presiden Asosiasi Industri Metalurgi Kabupaten Taihe, Mr. Yan chunduo ngadatangan Pusat Pamariksaan Nasional Jinzhou sareng pamariksaan Jinzhou sareng uji sertifikasi c ...
    Maca deui
  • Haixin ngenalkeun modél Bettersize2600 Laser Particle Size Analyzer ti Bettersize Instruments Ltd.

    Dina 8 taun, Haixin didedikasikan pikeun produksi bubuk non-redoks, urang henteu pernah ngeureunkeun usaha urang dina jalan ka R&D. kami ngagabungkeun produksi sareng téknologi, narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk pangsaéna, data anu paling akurat sareng berwibawa .dina 8hb Aug, 2020, kami ngenalkeun modél Janten ...
    Maca deui
  • Pamakéan utama ferroalloys

    Salaku pembuatan baja deoksidizer, anu paling seueur dianggo dina silikon mangan, ferromanganese sareng ferrosilicon. Deoxidizer anu kuat pikeun aluminium (aluminium sareng beusi), silikon kalsium, silikon zirconium (tingali réaksi deoksidisasi waja). Dianggo salaku aditif campuran anu biasa dianggo nyaéta: ferromanganese sareng ferr ...
    Maca deui
  • Peraturan ngeunaan inspeksi impor sareng ékspor bahan logam di nagara urang

    Peraturan di nagara urang peryogi pamariksaan bahan impor sareng ékspor bahan logam utamina besi, ingot baja, billet, profil, kabel, produk logam, logam non-ferrous sareng produkna, jsté impor sareng ékspor kualitas waja, spésifikasi ilahar dirumuskeun dina t ...
    Maca deui
  • Kisaran aplikasi bubuk logam

    Bubuk logam tiasa dianggo salaku bahan baku produk metalurgi bubuk, ogé tiasa diterapkeun langsung. Dipaké salaku bahan produk bubuk metalurgi Kanggo aspék ieu bubuk logam utamina beusi, tungsten, molibdenum, tambaga, kobalt, nikel, titanium, tantalum, aluminium, timah, timah po ...
    Maca deui
  • Produksi bubuk titanium purity purity tinggi gas

    Dosis oksigén rendah sareng hidrogén low purity titanium purity bubuk ageung pisan di industri éléktronik domestik sareng bubuk metalurgi, sarat téknis tinggi, seuseueurna perusahaan produksi bubuk titanium sesah pikeun nyumponan sarat téknis ieu, saatos éksplorasi satengah taun di ...
    Maca deui
  • Haixin ngahadiran Pameran Bahan Industri Aluminium China 2016

    Tanggal 15 Juli 2016, Haixin ngahadiran Pameran Bahan Industri Aliminium China 2016. Didatangan Palanggan India sareng Inggris, patepung seueur pabrik industri aluminium. Dijieunna tina aditif alloy aluminium, tablet aditif titanium, tablet kromium, tablet mangan. Ngembangkeun Haixin m ...
    Maca deui
  • HaiXin Suksés ngadaptar 《RRC》

     Juni 2016, HaiXin Suksés ngalarapkeun License Lisénsi Ékspor kanggo Barang Girang sareng Téknologi RRC》 Lebarkeun ruang lingkup bisnis saluyu sareng ketentuan hukum, peraturan sareng kawijakan Nagara anu aya hubunganana.
    Maca deui
123456 Teras> >> Halaman 1/13