Molybdenum Silicide, MoSi2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Molybdenum Silicide, MoSi2

Disolisida molibdenum (Molybdenumdisilicide, MoSi2) mangrupikeun jenis sanyawa molybdenum silikon, sabab dua radius atomna sami, éléktronegativitas caket, janten sami sareng sifat logam sareng keramik.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

COA
COA

>> COA

COA

>> XRD

COA
COA二硅化钼-sem-水印图_00 二硅化钼-sem-水印图_04 二硅化钼-sem-水印图_06 二硅化钼-sem-水印图_10 二硅化钼-sem-水印图_11微信截图_20200905101210

COA

>> Data anu aya hubunganana

Disolisida molibdenum (Molybdenumdisilicide, MoSi2) mangrupikeun jenis sanyawa molybdenum silikon, kusabab dua radius atomna sami, éléktronegativitas caket, janten sami sareng sipat logam sareng keramik. Kalayan titik lebur dugi ka 2030 ℃ sareng listrik konduktivitas, lapisan pasipikasi silikon dioksida tiasa kabentuk dina permukaan dina suhu luhur pikeun nyegah oksidasi salajengna. Penampilanna mangrupikeun warna logam abu, asalna tina struktur kristal tipe-quadric na, sareng aya ogé struktur kristal anu modél héksagonal tapi henteu stabil. Henteu leyur dina kaseueuran asam, tapi leyur dina asam nitrat sareng asam hidrofluorik.
MoSi2 mangrupikeun jenis mesophase kalayan eusi silikon pangluhurna dina sistem alloy binér mo-SI. Mangrupikeun bahan suhu luhur kalayan performa anu saé. Tahanan oksidasi suhu luhur anu saé, suhu résistansi oksidasi dugi ka 1600 ℃, sami sareng SiC; Sedeng kapadetan (6.24g / cm3); Koefisien ékspansi termal handap (8,1 × 10-6K-1); Konduktivitas listrik anu saé; Suhu transisi kanal rapuh tinggi (1000 ℃) handapeun keramik - sapertos brittleness heuras. Dina 1000 ℃ diluhureun logam sapertos palastik lemes. MoSi utamina dianggo salaku unsur pemanasan, sirkuit terpadu, palapis anti oksidasi suhu luhur sareng bahan struktural suhu luhur. Dina MoSi2, molibdenum sareng silikon kabeungkeut ku beungkeut logam, silikon sareng silikon kabeungkeut ku beungkeut kovalén, sareng disolisida molibdenum nyaéta kristal quadripartite abu. Henteu leyur dina asam mineral umum (kalebet aqua aqua), tapi leyur dina campuran asam nitrat sareng asam hidrofluorik, ngagaduhan kamampuan antioksidan suhu luhur anu saé dipaké salaku suhu luhur (& LT; Élmu manaskeun damel dina suasana ngoksidasi dina 1700 ℃. Dina suasana pangoksidasi, lapisan pelindung kabentuk dina permukaan kaca silika padet (SiO2) diduruk dina suhu luhur pikeun nyegah oksidasi kontinyu molibdenum disilicate. Nalika suhu unsur pemanasan langkung luhur tibatan 1700 ℃, pilem pelindung SiO2 kabentuk, anu dikentel dina 1710 ℃ sareng ngahiji sareng
SiO2 kana tetesan lebur. Kusabab gerakan perpanjangan permukaanna, éta kaleungitan kamampuan pelindungna. Dina aksi oksidan, nalika unsur teras-terasan dianggo, éta ngabentuk pilem pelindung deui. Perhatoskeun yén kusabab oksidasi kuat di suhu handap, unsurna henteu tiasa dianggo pikeun waktos anu lami dina 400-700 ℃. Disolisida molibdenum diterapkeun dina bidang bahan pelapis anti-oksidasi suhu luhur, elemen pemanasan listrik, pilem éléktroda terpadu, bahan struktural, penguatan bahan komposit, ngagem bahan tahan, bahan sambungan tina keramik struktural, sareng sajabana. Hal ieu disebarkeun dina industri di handap ieu:

1) Industri kimia énergi: elemen pemanasan listrik, tukeur panas suhu luhur pikeun pamasangan réaktor atom, pembakar gas, thermocouples suhu luhur sareng tabung pelindungna, wadah pikeun alat lebur (dianggo pikeun ngalebur natrium, litium, timah, bismut, timah sareng logam sanés ).

2) Industri Mikroelektronika: MoSi2 sareng silikon logam réfraktif Ti5Si3, WSi2 sareng TaSi2 mangrupikeun calon anu penting pikeun GATE sareng pilem ipis interkonéksi LSI.

3) Industri Aeroangkasa: Sacara lega sareng jero ditalungtik sareng dilarapkeun salaku bahan palapis antioksidan suhu tinggi. Utamana salaku komponén mesin turbin, sapertos agul, impeller, burner, nozel sareng bahan alat panyegel. Molbdenum disilicide parantos janten hotspot pangénggalna dina panilitian bahan strukturna sanyawa intermetallik salaku bahan struktural anu dianggo dina komponén suhu luhur, pembakar gas, nozel, saringan suhu luhur sareng busi pikeun turbin gas penerbangan sareng mobil. Halangan pangbadagna pikeun aplikasi ieu nyaéta brittleness ageung na dina suhu kamar sareng kakuatan handap dina suhu luhur Kusabab kitu, suhu handap toughening sareng suhu anu kuat pikeun nguatkeun molibdenum mangrupikeun téknologi konci pikeun aplikasi na salaku bahan struktural. Hasilna nunjukkeun yén alloying sareng compounding mangrupikeun cara anu épéktip pikeun ningkatkeun kateguhan sareng kakuatan suhu luhur tina molibdenum disilicate dina suhu kamar. Komponén anu biasa dianggo dina moly alloying disilicide bdenum ngan ukur sababaraha silikon anu ngagaduhan sambungan kristal anu sami atanapi sami sareng molybdenum disilisida, sapertos WSi2, NbSi2, CoSi2, Mo5Si3 sareng Ti5Si3, di antawisna WSi2 anu paling idéal. atra leungit, sareng aplikasina diwatesan. Éta parantos kabuktosan yén disolisial molibdenum ngagaduhan stabilitas kimia anu saé sareng kapasitas sareng ampir sadaya agén penguat keramik (sapertos SiC, TiC, ZrO2, Al2O3, TiB2, jst).
Ku alatan éta, cara anu paling épéktip pikeun ningkatkeun sipat mékanis tina molibdenum disilicate nyaéta nyiapkeun molybdenum disilicate komposit.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami