Bubuk Karbida Molibdenum, Mo2C

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Karbida Molibdenum, Mo2C

titik lebur tinggi, karasa luhur, mangrupikeun ciri anti korosi anu saé pikeun bahan fungsional anu énggal, parantos seueur dianggo dina sababaraha suhu luhur, abrasi sareng korosi kimia sareng lapangan sanésna. Ngagaduhan struktur éléktronik logam anu sami sareng sipat katalitik. Seueur dianggo dina réaksi anu aya hubunganana sareng hidrogén sapertos isomerisasi alkana, hidrogenasi hidrokarbon henteu jenuh, hidrodefurisasi sareng réaksi denitrifikasi pikeun bahan alat anu super-keras, bahan tahan maké, bahan pemanasan sareng bahan struktural suhu luhur


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

Rumus molekular  Hfc
Kodeu CAS.  12069-85-1
Sipat  bubuk hideung abu
Titik lebur  3890 C
Karep  12. 7g / cm3
Mangpaat  aktivitas permukaan luhur, résistansi suhu luhur, oksidasi tinggi résistansi, kakuatan tinggi, karasa luhur, konduktivitas termal anu alus, goodtoughness, mangrupikeun titik lebur anu penting, kakuatan tinggi sareng korosi résistansi bahan struktural suhu luhur, sareng ngagaduhan efisiensi tinggi panyerepan tina cahaya anu katingali, Reflektif neundeun infra red sareng énergi sareng ciri-ciri panyimpenan panas sanés. Digunakeun sacara lega dina éléktronika, palapis, sprayingcarbide, aerospace, énergi atom, film keras sareng otomatisasi metalurgi sareng sanés daérah berteknologi luhur bahan utama. Hususna pikeun nozét rokét, tiasa dianggo pikeun uih deui kana suasana jagad koncét rokét semesta posisi

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

Bubuka produk:
Bahan bubuk HfC hafnium karbida karbida, rumus kimia HfC, sistem kristal natrium klorida kubik, bubuk warna, titik lebur 3890 ℃, tiori kapadetan 12,7 g / cm3, konduktivitas termal 6,28 (W) (m. K - 1) ( 20 ℃), volume resistivity, Ω 1.95 x 10-4 cm (2900 ℃), koefisien ékspansi termal 6.73 x 10-6 / ℃, résistansi 40 ~ 50 / mu Ω cm, modulus élastisitas 35,9 x 103 mpa, kakuatan komprési 1380 mpa.
Fitur produk:
Bahan bubuk karbida Hafnium kalayan HfC gaduh koefisien élastisitas anu luhur, konduktivitas listrik sareng termal anu saé, koefisien ékspansi termal alit sareng résistansi dampak anu saé, sareng tiasa ngabentuk larutan padet kalayan seueur sanyawa (sapertos ZrC, TaC, NbC, jst).
HfC hafnium karbida bubuk bahan sareng kagiatan permukaan anu luhur, énergi permukaan luhur, résistansi suhu luhur, résistansi oksidasi, kakuatan tinggi, karasa luhur, konduktivitas termal anu saé, kakuatan suhu anu saé, kateguhan anu saé sareng mangrupikeun salah sahiji titik lebur tinggi, kakuatan tinggi, résistansi korosi anu saé tina bahan struktural suhu luhur, sareng gaduh nyerep efisien tinggi cahaya anu tiasa ditingali, ngagambarkeun karakteristik panyimpenan panas sareng panyimpenan énergi.
Pamakéan:
1. Tiasa dianggo salaku tambihan karbida semén, seueur dianggo dina bidang alat motong sareng cetakan;
2. Lumaku pikeun bahan nozét rokét, anu tiasa dianggo dina kerucut irung tina rokét, dina lapangan aerospace, ogé nozel, pinding tahan suhu luhur, busur atanapi éléktroda éléktrik;
3. Dipaké pikeun rod kontrol réaktor nuklir.
Kasus Aplikasi Produk: 1 HfC hafnium karbida bubuk bahan bubuk salaku aditif anu ditambihkeun kana bahan rokét tikoro motor rokét padet kusabab komposit karbon / karbon langkung saé tibatan bahan sanés anu sifatna panas sareng sipat mékanis termal, mangrupikeun bahan pinding tikoro motor nozel tikoro dina prosés kerja mesin, komposit karbon / karbon dina lapisan tikoro handapeun lingkungan termal anu goréng, permukaan permukaan dina kaayaan suhu luhur sareng tekanan tinggi dina kecepatan luhur sareng aliran panas ngusir ablasi anu ngandung partikel korosif bakal musnah, tampilan permukaan kasar kana diameter tikoro ngembangna henteu teratur sareng saterusna, anu mangaruhan tekanan kerja mesin, ngahasilkeun turunna efisiensi nozel Sistem senjata jinis 8% dugi ka 10% tina matrix nozel lapisan karbon kongkorong pikeun ngahijikeun HfC hafnium bahan karbida karbida, HfC - kinerja ablatif C / C komposit tiasa ditingkatkeun seueur bahan bubuk karbida HfC hafnium karbida tina HfC - C / C komposit tikoro lapisan Kontribusi résistansi ablasi utamina ngagaduhan dua aspek: (1) kusabab suhu ablasi dina 3500, bahan bubuk HfC hafnium karbida dina suhu luhur dina prosés prioritas ablasi diréaksikeun sareng oksigén pikeun ngabentuk HfO2, sacara efektif nyegah suasana aérobik pikeun oksidasi matriks karbon sareng serat karbon dina bahan komposit; (2) kusabab bahan bubuk HfC hafnium karbida gaduh kakuatan tinggi sareng karasa, sareng sacara efektif ningkatkeun résistansi érosi abrasi mékanis sadayana, ngajantenkeun jinis gas dina lapisan tikoro dina érosi mékanis sacara efektif ngahambat écés, HfC - kinerja ablative komposit C / C ningkat kalayan ningkatna eusi HfC, hasil ékspérimén nunjukkeun yén nalika eusi HfC ngahontal 8% - 10%, HfC - C / C komposit laju ablasi linier dina tikoro pindingna bakal janten stabilitas perkiraan tahap ablasi konstanta, Dina kaayaan uji mesin rokét padet, pinding tikoro integral HFC-C / C bahan komposit gaduh performa ablatif anu saé tina 2, 1 atom hafnium karbida sareng 4 atom tantalum karbida. Senyawa karbida tantalum sareng hafnium karbida diwangun ku 4TaC · HfC. Résistansi panas 4TaC · HfC diuji ku ngagunakeun téknologi pemanasan laser, sareng titik lebur ngahontal 4215 ° CIs mangrupikeun sanyawa titik lebur tinggi sareng bahan keramik komposit, Amérika Serikat, perusahaan riset anu dianggo dina sistem panyalindungan termal anu luhur -kendaraan gancang, pikeun panas gaduh kamampuan tahan anu kuat, tahan sareng nolak lingkungan anu keras dina suhu luhur, ogé tiasa dianggo salaku bahan bakar nuklir réaktor lingkungan overheating lingkungan dina hawa anu disababkeun ku panas gesekan kalebet nalika langkung gancang tibatan kagancangan langkung ti Mach 5, bakal ngahasilkeun suhu anu luhur pisan Kusabab 4 tac, bahan HfC tahan sareng nolak lingkungan anu karasa dina suhu luhur, muka jalan pikeun pamekaran generasi saterusna pesawat supersonik, bahanna hartosna kapal anyar tiasa langkung gancang tibatan kantos sateuacanna, aplikasi bahan 4 tac HfC dina pesawat supersonik, irung pesawat, dina prosés hiber kedah nyerep bagian luar ujung gesekan maksimum, sareng sajabana, Jantenkeun gancangna langkung ti 5 pesawat ruang angkasa 5 Mach 3 tiasa dilakukeun bahan HfC hafnium karbida bubuk didamel tina rod kontrol réaktor nuklir sareng perlindungan bahan fungsional anu penting, mangrupikeun bahan penting, industri énergi atom salaku propulsi rokét, khususna cocog sareng rokét nozel rokét bahan tikoro tikoro asup deui rohangan rokét irung bagian kerucut ngandung aloi karbida hafnium tiasa ngajantenkeun nozet rokét sareng gliding lebet deui panutup hareup 4 bahan bubuk karbida hafidium HfC kusabab teu karasa sareng titik leburna, sapertos aditif, dianggo dina karbida semén motong alat logam motong alat keramik suhu luhur bahan struktural produk bubuk metalurgi bubuk bahan palapis tahan suhu luhur; Hf-Ta alloy sareng hafnium karbida tiasa dianggo pikeun ngadamel alat baja sareng bahan résistansi. Ditambah karbida hafnium dina paduan tahan panas, sapertos tambahan karbida hafnium dina tungsten, molibdenum jeung paduan tantalum, tiasa ningkatkeun t anjeunna karasa, kakuatan, kinerja ablative sareng tahan suhu tinggi tina bahan. Kusabab titik lebur na tinggi, 5 HfC hafnium karbida bubuk bahan tiasa dianggo salaku deoxidizer dina industri pembuatan baja salaku aditif, anu tiasa pisan ningkatkeun kualitas baja. Dina industri listrik nyaéta pembuatan tabung sinar-X tabung gelombang mikro bahan katoda.

>> Spésifikasi

COA
COA
COA
COA
COA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami