Bubuk Molibdenum Borida, MoB2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Molibdenum Borida, MoB2

Molibdenum boride gaduh karasa luhur sareng koefisien gesekan relatif handap, stabilitas kimia, tahan maké, résistansi korosi, tahan maké, bahanna dianggo dina permukaan gesekan geser, ngagaduhan peran réduksi maké.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

>> COA

COA

>> XRD

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA

>> Data anu aya hubunganana

MoB2 = 106.75
Aya dua jinis kristal: -MoB2
Kristal Tetragonal, kapadetan relatif 8,77
-Mob: kristal Rhombic, teu stabil dina suhu kamar
Mantep di luhur 2000 ℃
Kapadetan relatif 10.1
Titik lebur nyaéta 2180 ℃

Seueur dianggo dina industri las logam.
Molibdenum boride gaduh karasa luhur sareng koefisien gesekan relatif handap, stabilitas kimia, tahan maké, résistansi korosi, tahan maké, bahanna dianggo dina permukaan gesekan geser, ngagaduhan peran réduksi maké. Titik lebur tina molibdenum boride nyaéta 2600 ℃, sareng éta tiasa dianggo salaku palapis semprot suhu luhur. Alloy khusus kalayan résistansi maké anu saé, résistansi kana oksidasi, résistansi kana suhu, tiasa dianggo dina ceram, nganggo palapis tahan, résistansi suhu luhur, pinding salib, ngeusian plating semprot sareng alat kimia tahan korosi. Boride logam transisi mangrupikeun poténsial anu ngagentoskeun pikeun bahan padet tradisional sareng bahan superhard dina aplikasi téknis. Kalayan kamajuan sains sareng téknologi, bidang aplikasi sanyawa molibdenum boride bakal langkung dimekarkeun, sareng bahan ieu bakal nunjukkeun nilai aplikasi anu langkung alus teuing sareng prospek pasar anu ageung.

>> Spésifikasi



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami