Logam Vanadium, Logam V

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Logam Vanadium, Logam V

Vanadium: simbol unsur V, logam abu pérak, dina tabel périodik kagolong kelompok VB, nomer atom 23, beurat atom 50.9414, kristal BCC, valénsi umum nyaéta + 5, + 4, + 3, + 2. Vanadium ngagaduhan lebur anu luhur titik sareng sering disebat logam réfraktif sasarengan sareng niobium, tantalum, tungsten sareng molibdenum. Éta lemes, heuras sareng non-magnét.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

COA
COA
COA
COA

>> COA

COA

>> Data anu aya hubunganana

Vanadium: simbol unsur V, logam abu pérak, dina tabel périodik kagolong kelompok VB, nomer atom 23, beurat atom 50.9414, kristal BCC, valénsi umum nyaéta + 5, + 4, + 3, + 2. Vanadium ngagaduhan lebur anu luhur titik sareng sering disebat logam réfraktif sasarengan sareng niobium, tantalum, tungsten sareng molibdenum. Éta lemes, heuras sareng non-magnét.
Éta ngagaduhan kamampuan pikeun nolak asam hidroklorat sareng asam sulfat, sareng langkung saé tibatan stainless steel dina gas, tahan uyah sareng korosi cai. Dina suhu kamar, kaayaan padet vanadium relatif stabil. Éta henteu bereaksi sareng hawa, cai sareng alkali, sareng tahan ka éncér asam Vanadium mangrupikeun logam kulawu pérak. Titik lebur nyaéta 1890 ± 10 ℃, anu mangrupikeun salah sahiji logam langka kalayan titik lebur anu luhur. Titik golak na nyaéta 3380 ℃, vanadium murni heuras, henteu magnét sareng saluran, tapi upami ngandung jumlah pangotor, khususna nitrogén, oksigén, hidrogén, sareng sajabana, éta sacara signifikan tiasa ngirangan plastisitasna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami