Bubuk alloy logam

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • Zirconium Aluminum Alloy, Zr-Al

    Zirconium Aluminium Alloy, Zr-Al

    Istilah umum pikeun persiapan atanapi alat anu sacara efektif nyerep molekul gas tangtu, dianggo pikeun kéngingkeun atanapi ngajaga vakum, sareng nyucikeun gas.
    Ngaran Cina: bubuk aloi aluminium zirconium, zirconium aluminium 16 geter Entong disebatna: Agén degassing
    Pamakéan: Dipaké pikeun kéngingkeun sareng ngajaga vakum, jsb

  • Zirconium iron alloy, Zr-Fe

    Zirconium alloy beusi, Zr-Fe

    Zirconium iron nyaéta campuran logam beusi tina zirconium sareng beusi, silikon, aluminium sareng unsur-unsur sanés. Besi zirconium anu dianggo dina pembuatan baja nyaéta zirconium ferrosilicon, ngandung Zr15% ~ 45%, Si30% ~ 65%. Produk anu dihasilkeun ku metode aluminothermic disebat beusi zirconium sabab ngandung aluminium, ngandung Zr> 15%.

  • Aluminum Cobalt alloy, Al-Co

    Paduan Aluminium Kobalt, Al-Co

    Paduan aluminium kobalt
    CAS No. 11114-55-9
    Beurat molekul 85,9147
    KAPAL ALUMINIUM
    Kodeu angkutan barang bahaya: UN3089

  • Aluminum Chromium Alloy, Al-Cr

    Aluminium Chromium Alloy, Al-Cr

    Salaku jinis suhu luhur sareng bahan tahan korosi, bubuk aloi kromium aluminium CrAl seueur dianggo dina palapis permukaan, palapis logam sareng bidang-bidang paduan suhu luhur, keramik, jst.

  • Vanadium Aluminum Alloy, V-Al

    Vanadium Aluminium Alloy, V-Al

    Alloy aluminium Vanadium mangrupikeun jinis bahan paduan canggih anu seueur dianggo dina bidang aerospace. Alloy aluminium Vanadium mangrupikeun paduan panengah sareng titik lebur minimum 1600 ℃ (kalebet V40%). Hal ieu utamina dianggo salaku unsur panambah kanggo titanium alloy, superalloy sareng sababaraha paduan khusus.

  • Aluminum titanium alloy, Al-Ti

    Paduan titanium aluminium, Al-Ti

    Paduan titanium mangrupikeun logam pérak-bodas, anu ngagaduhan seueur sipat anu saé. Dina 4,54g / cm3, titanium 43% langkung énggal tibatan baja sareng langkung beurat tibatan magnésium, logam lampu anu terkenal. Kakuatan mékanis sakitar sami sareng waja, dua kali langkung kuat tibatan aluminium sareng lima kali langkung kuat tibatan magnésium. Titanium tahan suhu luhur, titik lebur 1942K, langkung luhur tibatan emas ampir 1000K, langkung luhur tibatan baja ampir 500K.

  • Tungsten-chromium alloy, W-Cr

    Paduan Tungsten-kromium, W-Cr

    Alloy kromium-tungsten gaduh kadar karbon rendah sareng pengerasan rendah, tapi saatos karburasi sareng padamaran, karasa permukaan sareng stabilitas termal ningkat sacara signifikan, sipat mékanis komprehensif saé, sareng kateguhan pangaruh anu langkung luhur tiasa didapet. Alloy Cr - W ngagaduhan sensitipitas anu tinggi sareng ketahanan anggoan anu buruk dina kaayaan pamakean anu kasar.

  • copper zirconium alloy powder, Zr-Cu

    bubuk alloy zirconium tambaga, Zr-Cu

    Zirconium - alloy tambaga mangrupikeun bahan pilihan anu paling saé pikeun kontak sirkuit kusabab konduktivitasna anu hadé sareng konduktivitas termal. Upami kontak switch nyambungkeun sirkuit, busur anu dihasilkeun nempatkeun beban anu cukup dina matéri, nyaéta naon anu dilakukeun ku kromium suhu luhur.

  • Zirconium Nickel Alloy, Zr-Ni

    Zirconium Nickel Alloy, Zr-Ni

    Salaku jinis panyimpenan hidrogén anyar sareng bahan pembakaran, bubuk alloy Zr30Ni70 ngan ukur kadua bubuk Zr sareng seueur dianggo dina industri militér, pertambangan sareng produk éléktronik. Bubuk alloy Zr30Ni70 salaku bahan pembakaran anyar pikeun ngagentos bubuk Zr nyaéta trend pangwangunan ayeuna ,