Bahan Max

Halo, sumping konsultasi produk kami!
  • 211Niobium Aluminum Carbide, Nb2AlC

    211Niobium Aluminium Carbide, Nb2AlC

    panyimpenan énergi, katalitian, kimia analitik, mékanika, adsorpsi, biologi, mikroelektronika, sénsor, sareng sajabana bubuk keramik Nb2AlC tiasa dianggo dina penerbangan, aerospace, industri éléktronik sareng industri nuklir.

  • Aluminum molybdenum carbide, Mo3AlC2

    Aluminium molibdenum karbida, Mo3AlC2

    Mo3AlC2 mangrupikeun anggota tina vdW MAX sistem bahan lapis. Sarua sareng grafit sareng MoS2, fase MAX di stratifikasi, sareng rumus umum nyaéta Mn + 1AXn, (MAX), dimana n = 1 ~ 3, M nyaéta logam transisi mimiti, A mangrupikeun unsur non logam, sareng X nyaéta karbon sareng / atanapi nitrogén. Dina hal anu khusus ieu, M = Mo, A = Al, X = C, n = 2.

  • Aluminum titanium carbide, Ti3AlC2

    Aluminium titanium karbida, Ti3AlC2

    Titanium-aluminium karbida (TI-Al karbida) mangrupikeun jinis bahan keramik struktur tilu lapisan anyar, anu parantos paduli dipikagaduh ku élmuwan matérial sareng ahli fisika kusabab sipat unikna.

  • Aluminium  vanadium Carbide, V2AlC

    Aluminium vanadium Carbide, V2AlC

    Keramik fase MAX (kalebet titanium silikon karbida, bahan Ti3AlC2, sareng sajabana) mangrupikeun jinis pamrosésan bahan keramik konduktif anu parantos narik perhatian. Keramik ieu ngandung langkung ti genep puluh jinis karbida tersier atanapi nitrida.

  • Titanium Stannum carbide, Ti2SnC

    Titanium Stannum karbida, Ti2SnC

    Keramik Ti2SnC mangrupikeun jinis keramik struktur anyar kalayan struktur lapisan khusus anu tiasa dimesin. Éta ngagaduhan sipat anu hadé tina logam sareng keramik. Sarupa sareng logam, éta ngagaduhan kaunggulan konduktivitas listrik sareng termal anu alus, kamampuan mesin, kasabaran karusakan tinggi sareng tahan shock shock termal.

  • Silicon Titanium Carbide, Ti3SiC2

    Silicon Titanium Carbide, Ti3SiC2

    Dina taun-taun ayeuna, saurang élmuwan bahan nyintésis kelas anyar 312 jinis bahan keramik, rumus umum pikeun M3XZ2, diantarana, M mangrupikeun salah sahiji atanapi sababaraha unsur logam transisi (sapertos Ti, V), X mangrupikeun salah sahiji atanapi langkung tina unsur grup utama ieu, sajumlah III, IV unsur grup utama (sapertos Al Ge Si), Z mangrupikeun salah sahiji atanapi sababaraha unsur non logam (sapertos CNB, jst.),

  • 211Aluminum titanium carbide, Ti2AlC

    211Aluminum titanium karbida, Ti2AlC

    Bahan fase MAX mangrupikeun jinis bahan keramik konduktif anu anyar anu sacara lega kasimpulan. Formula kimia dasarna nyaéta M (n + I) Axn. A: elemen grup utama Ill A sareng VA X: nitrogén kartor.