Manganis Silisida, MnSi

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Manganis Silisida, MnSi

Bisa leyur dina asam hidrofluorat, alkali, leyur dina cai, asam nitrat, asam sulfat. Silisis mangan mangrupikeun jenis séhat logam transisi, anu mangrupikeun jinis sanyawa intermetal réfraktif.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

COA

>> COA

COA

>> XRD

COA
COA

>> Ukuran Spésifikasi

COA

>> Data anu aya hubunganana

Rajapati sétan
Ngaran Inggris: cacad Mangan
Formula kimia mnsi2
Beurat molekulna 111,11
1. Watekna: kristal oktaféria abu-abu.
2. Kapadetan (g / ml, 25 ℃): 5,24.
Bisa leyur dina asam hidrofoforat, alkali, leyur dina cai, asam nitrat, asam sulfat.
Manganis silisis mangrupikeun jenis sélérsida logam transisi, anu mangrupikeun jinis sanyawa intermetal réfraktif. Kusabab sipat fisik sareng kimia anu unik, éta parantos hasil dilarapkeun dina alat semikonduktor oksida logam pelengkap, palapis pilem ipis, modul struktur massal, unsur éléktrimérmal, bahan tékoelektrik sareng bahan fotovoltaik. Bahan nano nunjukkeun sipat listrik, optik, magnét sareng tékoelektrik khusus, bahkan ngagaduhan nilai aplikasi poténsial dina bidang katalisis. Ngagunakeun silisida mangan salaku bahan konversi tékoelektrik, faktor kakuatan pikeun ngahasilkeun kapasitas nyaéta 2.4mw / k2m, nyaéta sakitar 2 kali tina aslina. Ngagunakeun bahan, dipiharep bakal ngawujudkeun modul pembangkit tanaga listrik téko listrik anu tiasa ngarobih énergi panas anu henteu dianggo 300 ~ 700 ℃ tina mesin sareng tungku industri kana listrik. Nanging, metode persiapan tradisional sapertos metode metalurgi atanapi fisik henteu tiasa nyumponan sarat persiapan nanomaterial silisida logam transisi.
Nanging, silisida mangan anu disiapkeun ku Haixin ngagaduhan gelar alloying anu luhur, prosés logam murni, purity luhur sareng eusi majalah anu rendah. Universitas Tokyooku Jepang ngumumkeun tanggal 1 Désémber 2016 yén faktor kakuatan anu ngagambarkeun indéks pembangkit listrik parantos ngahontal 2.4mw / k2m, anu sami sareng sakitar 2 kali tina indéks pembangkit listrik aslina ku ngagunakeun bahan konversi termoelektrik silikon mangan. Ngagunakeun bahan, dipiharep bakal ngawujudkeun modul pembangkit tanaga listrik téko listrik anu tiasa ngarobih énergi panas anu henteu dianggo 300 ~ 700 ℃ tina mesin sareng tungku industri kana listrik Manganis silikon tinggi (mnsi1.7) diwangun ku seueur ele


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami