Bubuk Karbida Mangan, Mn3C

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Karbida Mangan, Mn3C

Produksi hidroksida mangan, hidrogén sareng hidrokarbon sareng aditif bubuk metalurgi


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Prtoduct Perkenalan

Rumus molekular  Mn3c
Jumlah CAS  12266-65-8
Sipat  bubuk hideung abu
Kapadetan  6. 89g / cm3
Mangpaat  Produksi padumukan hidroksida, hidrogén sareng hidrokarbon sareng aditif metalurgi bubuk

>> COA

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami