Bubuk Bor Mangan, MnB2

Halo, sumping konsultasi produk kami!

Bubuk Bor Mangan, MnB2

Tiasa dianggo salaku jinis anti oksidasi, anti érosi sareng ningkatkeun kakuatan termal aditif boron, dianggo salaku industri nuklir, bahan superconduktor industri militér sareng bahan énggal sanés


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

>> Perkenalan Produk

Rumus molekular  MnB2
Jumlah CAS 12228-50-1
Sipat  bubuk hideung sareng kulawu
Kapadetan Henteu
Titik lebur Henteu
Aplikasi tiasa dianggo salaku jinis anti oksidasi, anti érosi sareng ningkatkeun kakuatan tétermal aditif boron, dianggo salaku industri nuklir, bahan-bahan industri militér sareng alat anyar sanés

>> COA

COA

>> Ukuran Sértipikat

COA微信图片_20200926113910

>> Data anu aya hubunganana

Ngaran Inggris: Manganese Boride
Subformula: MnB
Jumlah: 65.75

Kapanggihna ieu dilakukeun ku hiji tim anu dipimpin ku Qiu Guangchun, profésor di jurusan Élmu sareng Téhnologi aoyama Gakuin University. Bahan superconduktor ngagaduhan suhu mindahkeun superconducting saluhur Tc = 39K (-234 ℃) nalika résistansi turun janten nol. Kapanggihna nyerat deui catetan pikeun bahan superconduktor non-tambaga oksida Tc. Mr Akiko ngayakeun konperénsi pers dina 26 Pébruari 2001 pikeun ngumumkeun hasil panilitian. Sajumlah lembaga panilitian di Jepang sareng luar negeri "ogé mastikeun" kanyataan ieu ngalangkungan tés tambihan (Pusat Internasional pikeun Superconducting Industrial Technology Institute of Superconductivity Diréktur Panilitian kadua, Suko Tajima dkk.). Langkung luhur suhu mindahkeun superconducting, langkung merenah pikeun dianggo. Tc 39K henteu pati tinggi.

Ayeuna, manusa parantos mendakan superconduktor suhu luhur (HgBa2Ca2Cu3O8) kalayan Tc 134K (-139 ℃). Kapendakan superconduktor énggal narik perhatian kusabab komposisi na. Baheula, hawa superconducting lolobana kahontal ku oksida tambaga. Kusabab tambaga oksida kagolong kana kelas keramik, éta "sesah diolah janten bentuk linier, janten teu dianggo dugi ka ayeuna" (Qiu Guang). Dibandingkeun sareng ieu, sanyawa logam mangan mangan diborida ngagaduhan kaunggulan ieu.

(1) Mangan (Mg) sareng boron (B) murah sareng gampang disayagikeun. "Ieu mangrupikeun kombinasi anu pangsaéna pikeun industrialisasi" (Autumn).
(2) Kusabab suhu sintésis ngan ukur 700 ℃, janten biaya produksi sareng ngolahna kirang.
(3) Sipat superconduktor tina alloy anu ngandung unsur logam Mg sareng mangan diborida moal kaganggu sanajan diolah kana kaayaan alloy.
(4) Kusabab ngan ukur diwangun ku dua unsur, gampang disintésis janten pilem ipis.

Bahanna paling caket kana sarat SQUID (superconducting kuantum gangguan alat) sarat.

>> Spésifikasi



  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami